Radio Speltorsk

Avsnitt 136

slippyVeckan inleds på numera traditionellt sätt med en titt tillbaka på vad ni lyssnare tyckt om den gångna veckan, men det kryddas också med lite spelintryck.

Innehåll:
- Lyssnarfeedback
- Intryck från Jamestown
- Intryck från Star Fox 64 3D

Länkar:
CoOp-cirkeln
Jamestown på Steam

Medverkande:
Sebastian Magnusson
Andreas Ljungström

Lyssna på avsnitt

Spela i popup - Ladda ner
2011-09-19

3 Kommentarer

2011-09-20, Mayhemic säger:

På tal om 3DS-remakes hade jag gärna sett en på Majoras Mask, ett av de få spel jag verkligen längtat att dra igenom ytterliggare en gång och nöta mer ingående, fanns ju ett djävla djup bara man tog sig tiden… En av 64:ans mest underskattade juveler om jag får säga mitt. Det tisslas och tasslas med namninsamlingar där ute på internetet så troligtvis är det bara en tidsfråga innan någon viktig nintendogigant tar tjuren i hornen. Annars var n64 en konsoll med förvånansvärt få köpvärda spel, har i runda slängor bara femtontalet liggandes i hyllan och det är väl inte så många fler som känns som direkt måsten.

200:- för Star Fox 64 3D hade känts som en mer förnuftig prissättning, någon måtta får det vara.;)

2011-09-21, Vargavaka säger:

Ah, Jamestown. Det är bra skit, och framförallt i co-op (som Sebastian säger). Själv har jag däremot smärre problem med att skilja de olika spelarna åt när det är mycket kulor på skärmen. Jag tycker inte om att alla har samma modell, och nästan samma färgschema. Ge mig skeppen från Dodonpachi. En annan liten miss som jag tror gör att många missar spelet är att det bara har lokal co-op, inget online-läge med andra ord. Kanske vore något för Nintendo att plocka upp?

2011-09-23, Ina säger:

Jag tycker faktiskt att Jamestown funkar utmärkt i singleplayer också :) Spelade co-op för första gången häromdagen och det var riktigt kul… och kaotiskt. Vi var inte så bra :P

Bra avsnitt! :)

Kommentera

Om Radio Speltorsk

Radio Speltorsk är en svensk podradio om dator- och tv-spel. I programmet analyserar Andreas Ljungström och Sebastian Magnusson de senaste spelen, diskuterar indie och retro samt bjuder in spännande gäster från spelbranschens alla hörn. Nya avsnitt lanseras varje torsdag.

Radio Speltorsk på iTunes Prenumerera på iTunes-uppdateringar. feedback@radiospeltorsk.se För all form av feedback.