Radio Speltorsk

Avsnitt 138: Fifa-special

139Det är dags för ytterligare en liten sportspecialare när nästa EA Sports-titel ska utvärderas. Vi har återigen skickat iväg sportfånen Daniel ”tåfjutten” Ljungström på event för Radio Speltorsks räkning, och denna gång delar han med sig av sina intryck från årets upplaga av Fifa-serien.

Innehåll:
- Fifa 12:s nyheter analyseras
- Producenten David Rutter har intervjuats
- Fifa 12 vs. Pro Evolution Soccer 12

Medverkande:
Andreas Ljungström
Daniel Ljungström

Lyssna på avsnitt

Spela i popup - Ladda ner
2011-09-21

0 Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Om Radio Speltorsk

Radio Speltorsk är en svensk podradio om dator- och tv-spel. I programmet analyserar Andreas Ljungström och Sebastian Magnusson de senaste spelen, diskuterar indie och retro samt bjuder in spännande gäster från spelbranschens alla hörn. Nya avsnitt lanseras varje torsdag.

Radio Speltorsk på iTunes Prenumerera på iTunes-uppdateringar. feedback@radiospeltorsk.se För all form av feedback.