Radio Speltorsk

Avsnitt 139

Sebastian ponerar kring sitt liv som speltyckare.seb

Innehåll:
- Sebastian flummar

Medverkande:
Sebastian Magnusson

Lyssna på avsnitt

Spela i popup - Ladda ner
2011-09-22

8 Kommentarer

2011-09-22, Tobias säger:

Verkar som att du har haft många strängar på din lyra genom din speljournalistiska karriär.

2011-09-22, Mayhemic säger:

Sebastian, vilken pärla du är. Snacka om att viga hela ens liv åt sitt nörderi, men det är rätt och det ska du ha all eloge för.

Får vi någon liknande historia om upptakten till ditt skriveri, alltså första kontakten med tv-spel och framåt? Det hade iaf jag bra gärna lyssnat på.

2011-09-23, ozzy88 säger:

För mig förvånansvärt intressant. Mycket bra berättande och lätt att följa med i din historia, tack för detta. Ser fram emot liknande avsnitt.

2011-09-23, Andreas säger:

Mycket intressant och uppskattat, allt för att undvika eventuella skrämmande sport-spel som är till för att underhålla pöbeln.

2011-09-24, Therese säger:

Intressant lyssning! Är mäkta imponerad hur du orkar kämpa på! Var själv i skribentsvängen i ett par år, men när man får jobb fungerar det bara inte. Har du för närvarande ett ”riktigt” heltidsjobb vid sidan om din spelkarriär? Jag förstår inte hur vissa människor hinner med så mycket, en annan får kämpa (och ge avkall på sömn) för att klämma in en timmes spelande per dag efter jobb, matlagning och träning =/

2011-09-25, David säger:

Får bara instämma i kommentarskören, mycket intressant avsnitt!

Hatten av Sebastian för att så öppenhjärtigt beskriva dina tankar kring spelande, recenserande och podcastande. Du har dessutom fått mig att upptäcka jrpg-genren som jag innan dess hade hoppat över. Extra nördpoäng till dig där!

Ibland har jag tänkt att det skulle vara intressant att få veta lite mer om historien bakom speltorsken. Därför uppskattas detta avsnitt extra mycket. Visst, detaljer har nämnts nu och då i programmet, men i de avsnitt jag hört har det inte varit ett så sammanhållen historieberättande som i detta avsnitt.

Hoppas verkligen kompanjonskapet Andreas&Sebastian håller länge än. Var för sig är båda absolut kapabla att hålla podcasts, tillsammans är det ett sådant där fall då 1 + 1 faktiskt blir 3 oavsett vilka synpunkter matematiker kan ha.

2011-09-27, Aloysius säger:

Jo, det var bra, förutom att jag saknade berättelsen om hur han förlorade oskulden i somras, men nu ser jag att vi får ett foto på de lyckliga tu istället som kompensation, så slutet gott, allting gott.

2011-09-28, David säger:

@Aloysius Förutom då att det nog inte hände helt i samband med Speltorsken då (åtminstone inte samtidigt)

Kommentera

Om Radio Speltorsk

Radio Speltorsk är en svensk podradio om dator- och tv-spel. I programmet analyserar Andreas Ljungström och Sebastian Magnusson de senaste spelen, diskuterar indie och retro samt bjuder in spännande gäster från spelbranschens alla hörn. Nya avsnitt lanseras varje torsdag.

Radio Speltorsk på iTunes Prenumerera på iTunes-uppdateringar. feedback@radiospeltorsk.se För all form av feedback.