Radio Speltorsk

Avsnitt 140

avsnitt140Numera traditionsenligt startar vi veckan med lyssnarfeedback och spelintryck. Sebbe har spanat in Diablo III-betan medan Andreas har kikat närmare på nya Madden.

Innehåll:
- Feedback
- Intryck av Diablo III-betan
- Intryck av Madden 12

Medverkande:
Andreas Ljungström
Sebastian Magnusson

Lyssna på avsnitt

Spela i popup - Ladda ner
2011-09-26

6 Kommentarer

2011-09-26, Andreas säger:

Jag ber om ursäkt för mitt oerhört underliga påstående när det gäller benämningen innings, tänkte givetvis på yards. Märkte av det nu när jag lyssnade på programmet i efterhand. Jag är fullt medveten om att det är en baseball-term och inget annat. :P

2011-09-26, Gazimaluke säger:

Det gör inget Andreas vi som inte förstår oss på sport vet inte bättre ändå :) Och Diablo III verkar lika spännande som färg som torkar, men ändå var det som vanligt ett nöje att lyssna på.

2011-09-27, Aloysius säger:

Det gjorde ingenting. Tvärtom adderade det bara till den där agrala charmen som Andreas är så känd för. Skulle kunna vara en pitch för ”Åsa-Nisse i Amerikatt” där protagonisten av misstag hamnar på en stadion i det stora landet och inte vet riktigt om det är ”brännboll” eller ”sån här rugby” han tittar på.

2011-09-27, Andreas säger:

@Aloysius: Hahaha! :D

2011-10-01, MaTachi säger:

Själv är jag lite rädd att Diablo 3 blir för lättillgänligt och nerdummat. Det ska vara lite hårt och så som Diablo 2 var. :) Aja, Blizzard har lyckats flera gånger tidigare, och jag lär nog oavsett köpa D3 ändå.

2011-10-02, Therese säger:

Som liten spelade jag mest konsol, men Diablo drog in mig i en helt ny värld på datorn. Det var som en drog, suget att bara ta några monster till och chansen att få den där grymma dropen. Diablo 2 var ännu värre, jag kan inte ens gissa hur många timmar jag spenderat med det…Baal och Mephisto runs i det oändliga.
Jag har sagt det förut men det tåls att säga igen: Blizzard är världsmästare på att göra beroendeframkallande spel. Se bara på World of Warcraft som ännu ett gyllene exempel. Vad Blizzard gör med spelen särskiljer dem från andra utvecklare. Jag har senare spelat tex Titan Quest, men där finns inget sug att fortsätta, inget som uppmanar mig att hacka på lite till för att hitta bra loot. Nej där är Blizzard unika! Bara att skriva dessa rader har gjort mig sjukt sugen att dra igång både det första gamla Diablo och tvåan.
Sebastian nämner också något om sjuttioelva expensioner, men det kan man faktiskt inte beskylla Diablo-serien för. Det finns bara två vitt jag vet, Hellfire till Diablo och Lord of Destruction till Diablo 2. (Fast efter framgångar med Wow expensioner vet man ju inte hur det blir denna gång)

Kommentera

Om Radio Speltorsk

Radio Speltorsk är en svensk podradio om dator- och tv-spel. I programmet analyserar Andreas Ljungström och Sebastian Magnusson de senaste spelen, diskuterar indie och retro samt bjuder in spännande gäster från spelbranschens alla hörn. Nya avsnitt lanseras varje torsdag.

Radio Speltorsk på iTunes Prenumerera på iTunes-uppdateringar. feedback@radiospeltorsk.se För all form av feedback.