Radio Speltorsk

Spelklassiker Musik ft. GamingGrannar 122 – Jag minns det som igår

newzeelandstoryI veckans program blir vi nostalgiska (som om vi inte brukar bli det i övriga fall program också?) och minns tillbaka på trevliga minnen från förr med temat ”Jag minns det som igår”. Andreas berättar om sin avundsjuka mot en kamrat som ägde ett spel med en gul liten kiwi-fågel, medan Tobias fortfarande undrar vad en specifik dörr i Super Mario Bros 2 egentligen har för funktion.

Låtlista
Main Theme Remix – R.C Pro Am
Stage 1 – Snake Rattle n Roll
Beat It – Moonwalker
In-Game Music – New Zeeland Story
Rainbow Road – Mario Kart: Double Dash
Main Theme – Lego Rock Raiders önskad av Ina
Sancho de los Panchos – Live A Live
Track 4 – The Flintstones: The Rescue of Dino & Hoppy
Title – Super Mario World
Overworld – Super Mario Bros 2
The Place I´ll Return to someday – Final Fantasy 9

Nästa veckas tema: Fem rätters

Lyssna på avsnitt

Spela i popup - Ladda ner
2011-09-26

1 Kommentar

2011-09-26, Ina säger:

Nu har jag lyssnat ifatt hela Spelklassiker Musik, egads! :D Minns inte när jag började riktigt, men det var ju inte så väldigt längesen. Nästan 90 timmar podcast har ni skapat om jag inte räknat helt fel :)

Awww, ni bara snackar skit om mitt älskade Rock Raiders :P Det är långt ifrån ett racingspel! Det är typ ett… nej jag vet inte riktigt vad man ska sätta spelet i för fack. Man springer/åker runt i gruvor med olika karaktärer med specialförmågor och utforskar, samlar kristaller och räddar andra gruvarbetare från elaka varelser :D PC-versionen är tydligen ett RTS.
Kul att bidra med en låt som annars inte skulle spelats, det är ju det som är det bästa med önskelåtar tycker jag :D

Himla fint avsnitt! :)
Nästa veckas tema låter… seriöst EPISKT :D

Kommentera

Om Spelklassiker Musik

I podcasten Spelklassiker Musik kan du varje vecka höra gamla och nya, okända och kända, stillsamma och fartfyllda låtar från dina favoritspel. Allting leds av Tobias Jensen och Andreas Karlsson som varvar låtarna med lite nördig kuriosa om spelen eller dess musikstycken. Varje måndag släpps ett nytt avsnitt.

Spelklassiker Musik på iTunes Prenumerera på iTunes-uppdateringar. spelklassiker@gmail.com Om man har önskemål om låtar eller teman.