Radio Speltorsk

Utmana Sebbe i Spelnördbataljen!

punchchrisflat

Nu är det dags igen!

Har du suttit och skrattat åt Sebastian och company när de svarat fel på frågorna i Spelnördbataljen? Rymmer din hjärna mängder med nördig spelkunskap? Vet du med dig att du är vassare än vår expert? Nu har du chansen att bevisa det! Till nästa vecka söker vi en lyssnare som ger Sebbe en riktig match i vårt tidigare så hyllade (nåja) frågesportsmoment i programmet.

Helst ser vi att du äger ett hyggligt headset eller mikrofon men vi kan ta det hela per telefon om det krävs. Mejla på feedback@radiospeltorsk.se eller kommentera här nedan om du är intresserad.

Anmälan måste vara inne senast på onsdag, den 5 oktober.

2011-09-28, Andreas

5 Kommentarer

2011-09-28, Nate Traveller säger:

Snacka om det vore kreddigt att slå Sebastian i en Spelnördbatalj, men det finns inte en chans att jag är rätt man för det. Jag hoppas någon känner sig riktigt på och besegrar spelnördsbataljmonstret! ;)

Hursomhaver, otroligt roligt att se tävlingen återvändat. Det är en av de saker som jag verkligen saknat i det nya formatet. Ser spänt fram emot det!

2011-09-29, Anders Brunlöf säger:

Jag är på. Om Sebastian vågar.

2011-09-29, Musashi säger:

Om temat för bataljen är ”Peka-och-klicka äventyr” eller ”JRPGs” så är jag sannolikt en vass motståndare. Hör av er i sådana fall :)

2011-09-30, Samson säger:

Ja, förfan, jag är,på.

2018-04-17, poe currency cheap säger:

I’ll take care of it.

Kommentera