Radio Speltorsk

Avsnitt 145

145Det vankas ännu fler spelintryck i det andra avsnittet den här veckan. Först snackas det fotboll i Fifa 12 för att sedan djupdyka ner i Kratos hemskheter i God of War Collection II och sist pratas det om sadistiska Dark Souls.

Innehåll:
- Spelintryck av Fifa 12, Dark Souls och God of War Collection II

Länkar:
Sebastians recension av God of War Collection II

Medverkande:
Andreas Ljungström
Sebastian Magnusson

Lyssna på avsnitt

Spela i popup - Ladda ner
2011-10-04

1 Kommentar

2011-10-05, Mayhemic säger:

Nu går skam på torra land, King’s Field det gamla avskrädet, minns att jag och några vapendragare gav oss (försökte snarare) i kast med detta horribelt svåra spel i ps1-begrynnelsen… och hade lyckats slarva bort titeln fram tills nu trots onekliga försök att gräva i minnet, så tack för upplysningen.hua vilket grådaskigt ångestframkallande spel, vart lite förvånad att det trots allt verkar ha en trogen skara fans där ute… trodde det var en typisk titel inte en människa ville kännas vid.

Kommentera

Om Radio Speltorsk

Radio Speltorsk är en svensk podradio om dator- och tv-spel. I programmet analyserar Andreas Ljungström och Sebastian Magnusson de senaste spelen, diskuterar indie och retro samt bjuder in spännande gäster från spelbranschens alla hörn. Nya avsnitt lanseras varje torsdag.

Radio Speltorsk på iTunes Prenumerera på iTunes-uppdateringar. feedback@radiospeltorsk.se För all form av feedback.