Radio Speltorsk

Spelklassiker Musik ft. GamingGrannar 123 – Femrätters

monty-python-fat-guy-meaning-of-life*Burp* Gissa om vi är mätta i och med att vi just fått i oss en femrätters. Allt från den inledande aptitretaren till det sötsliskiga som allting avslutas med. Vi har till och med fått med ChrisX på ett hörn, då vi missade honom förra veckan. Tror inte att vi orkar säga så mycket mer just nu, istället sätter vi oss och jäser ett tag så kan ni lyssna på våra eskapader.

Låtlista
Muda Kingdom Theme – Super Mario Land
Karate Man – Rhythm Heaven
Big Blue – F-Zero GX
Operators Play a Little Ping Pong – The Neverhood
One Who Craves Souls – Demon´s Souls
Staff Credits – The Legend of Zelda: Wind Waker – Zelda Reorchestrad
Vampire Killer M – Castlevania (ChrisX Remix)
Treasure Trove Cove – Banjo Kazooie
The Office – Sam & Max: Season 2
Green Greens – Kirby´s Epic Yarn
Our World – Rhapsody: A Musical Adventure

Nästa veckas tema: Oktober-fest!

Lyssna på avsnitt

Spela i popup - Ladda ner
2011-10-04

4 Kommentarer

2011-10-04, Goresludge säger:

Nog blev man mätt! Lite tråkigt att det tog sådan tid att laga maten.

2011-10-05, Tiduas / Peter säger:

Kul avsnitt minsann! Måste säga att flöjten som avslutar ”Green Greens”-låten gör det sämsta försök någonsin på att låta söt. Vet själv när jag spelade spelet och blev hemskt glad när låten spelades, tills målbrottsflöjten dyker upp strax innan låten loopas.

Man har ju vant sig vid bloopers i slutet av varje program så man blir ju nästan lite ledsen när det inte kommer något i slutet även om ni givetvis blir bättre och bättre på det så jag antar att omtagningarna minskar. Gwellmyns ”Remix påööeejhjöej” som i förra veckan t.ex. var ju klockren, som jag skratta! :D

2011-10-06, ChrisX säger:

Hoppas jag inte är för sent! ;D haft fullt upp med saker…
Men kom på en awesome låt ialla fall passande Oktober-fest!
Guardia Millennia Fair: Chrono Trigger
Marknaden Unge Chrono går till i början av spelet! :D Och varför denna?
Jo marknaden är ju en liten festival invånarna i Guardia firar med mycket skoj och stoj.. och även på ett bord längst upp till höger på kartan kan man ju nämligen Dricka något så kopiöst.. om det nu är Läsk, Öl, valfri dricka vet jag då inte ;D men har för mig det är något öl … (tycker dock Chrono borde varit full för LÄNGE SEN så fall då jag kört det där som SATAN) :D Anyway! ~
Bra låt fan..

2011-10-07, Ina säger:

Det blev ju riktigt bra det här! Kul idé och ni lyckades leva upp till förväntningarna :D
The Neverhood, Demon´s Souls, Wind Waker och Kirby´s Epic Yarn i samma program! Nomnom! Jag ogillade inte heller en enda låt, vilket är lite ovanligt ;) (även om sista låten kanske var lite… ja… nä *host*).

Saknar också bloopers!

Kommentera

Om Spelklassiker Musik

I podcasten Spelklassiker Musik kan du varje vecka höra gamla och nya, okända och kända, stillsamma och fartfyllda låtar från dina favoritspel. Allting leds av Tobias Jensen och Andreas Karlsson som varvar låtarna med lite nördig kuriosa om spelen eller dess musikstycken. Varje måndag släpps ett nytt avsnitt.

Spelklassiker Musik på iTunes Prenumerera på iTunes-uppdateringar. spelklassiker@gmail.com Om man har önskemål om låtar eller teman.