Radio Speltorsk

Avsnitt 147

psvitaVår korrespondent Daniel Ljungström har varit och klämt på Playstation Vita i dagarna, och vi stämmer av hans intryck med de Sebastian fick under E3 samtidigt som vi på vanligt vis ponerar kring maskinens framtid.

Innehåll:
- Förstahandsintryck av PS Vita och Uncharted: Golden Abyss

Medverkande:
Daniel Ljungström
Andreas Ljungström
Sebastian Magnusson

Lyssna på avsnitt

Spela i popup - Ladda ner
2011-10-06

3 Kommentarer

2011-10-07, Gazimaluke säger:

Men när ni pratar om tråkiga saker så är era trevliga röster bra bakgrundsljud i alla fall :)

2011-10-07, Therese säger:

Nej jag tycker intryck av PS Vita var intressant att höra på! Jag har inte kollat något mer sen visningen på E3, så det var trevligt att höra lite åsikter. Sony har grym känsla för kvalité/design som ni påpekar, men jag förstår inte varför man inte satsar mer på plattformsexklusiva titlar. Av ert snack att döma kan jag lika gärna köpa en PS3?
Och tack för ert knäppa men underhållande dass-spelar-snack =)

2011-10-07, Aloysius säger:

”Vad förväntade de sig? Ja, något som botar cancer…”

Ja, det kan man ju säga att de failade rätt grovt på. =)

Kommentera

Om Radio Speltorsk

Radio Speltorsk är en svensk podradio om dator- och tv-spel. I programmet analyserar Andreas Ljungström och Sebastian Magnusson de senaste spelen, diskuterar indie och retro samt bjuder in spännande gäster från spelbranschens alla hörn. Nya avsnitt lanseras varje torsdag.

Radio Speltorsk på iTunes Prenumerera på iTunes-uppdateringar. feedback@radiospeltorsk.se För all form av feedback.