Radio Speltorsk

Spelklassiker Musik ft. GamingGrannar 124 – Oktoberfest

Oktoberfest 2007I veckans avsnitt tar vi inspiration från Tyskland och ordnar vår egna Oktoberfest! Med tillhörande öl, bratwurst och tuba, eller i vårt fall så dricker vi mest vatten och ojar oss över hur bisarrt det kändes att försöka hitta passande låtar. Men vi hoppas i alla fall att ni ska få en liten känsla av oktoberfest i veckans program.

Låtlista
Meet Governer Phatt – Monkey Island 2: Lechucks Revenge
Historic Distillery – Street Fighter 4
Lobby Theme – MicroVolts
Munchy Monk 2 – Rhythm Heaven
Stage Music – Burger Time
Medic – Team Fortress 2 önskad av Tobbe L
Guardia Millenia Fair – Chrono Trigger önskad av ChrisX
Stage 1 & 2 – Tapper
Main Theme – R-Type (C64)
Brewfest – World of Warcraft
A Hero Awakes – Fable 3
Hungover – Conker´s Bad Fur Day

Nästa veckas tema: The Best of JemyM

Lyssna på avsnitt

Spela i popup - Ladda ner
2011-10-10

2 Kommentarer

2011-10-10, ChrisX säger:

Riktigt bra avsnitt! =)
Roligt hur ni förklarar varje låt ändå ^^
bra låtar med, Tyckte min lilla önskan var en riktigt bra Festival låt som var mycket passande för temat =D

R-type var riktigt najs med ~ en av mina favoriter har det blivit då Gwellmyn spelade Lagerfeldt remixen för många Spelklassiker avsnitt som helst…

och Hiro… Tapper låten fick mig bara att tänka på en dålig parodi låt.. Bra förklaring till låten… men melodin var ett virus för mig personligen ;D höhö

Innan jag lägger av med så kan jag stå till tjänst på Chrono Trigger och säga det att efter han druckit som verkar han Kackla som en höna ;D det är va jag tycker det ser ut som ialla fall ^^

2011-10-14, Staffan Bengtsson säger:

Varm inombords efter att hört slutet efter ytterligare ett härligt avsnitt… men en efter en har ni ju varit duktiga med att bocka av ”Best of JemyM” redan. ^_^ Ni skulle sett mig slänga upp armarna och ropa ”A WINNER IS YOU”!!! på hembussen efter att Tobias avslöjat sin vinnare i Top-50 listan. Sen ni började prata om en topplista hade jag ju krampaktigt mässat ”Turrican 2: Final Fight” för mig själv som en slags försvarsbesvärjelse för att stålsätta mig mot att något lägre stående verk skulle inhämtat prispokalen…

… en och en har mina favoriträtter serverats tillsammans med nya välsmakande alternativ på min favoritmeny! Kvar att servera ur den egna kylen blev JemyM’s ”Smörgåsbord”, ”Vad köket har att bjuda” eller på ren svenska ”rester”. Fast när magen fortfarande kurrar efter 124 avsnitt så är det kanske inte så dumt med en handfull nya smaker även då de inkluderar en och annan obskyr krydda och odör. :)

Skickar in ett mail om hur jag egentligen uttalar JemyM… :D

Kommentera

Om Spelklassiker Musik

I podcasten Spelklassiker Musik kan du varje vecka höra gamla och nya, okända och kända, stillsamma och fartfyllda låtar från dina favoritspel. Allting leds av Tobias Jensen och Andreas Karlsson som varvar låtarna med lite nördig kuriosa om spelen eller dess musikstycken. Varje måndag släpps ett nytt avsnitt.

Spelklassiker Musik på iTunes Prenumerera på iTunes-uppdateringar. spelklassiker@gmail.com Om man har önskemål om låtar eller teman.