Radio Speltorsk

Avsnitt 153

jeppeJesper Englin gör återbesök för att berätta om hur det går till bakom kulisserna på andra säsongen av e-sportsprogrammet Rematch. Och uppfylla ett gammalt löfte.

Innehåll:
- E-sport och programmet Rematch utforskas
- Skönsång

Länkar:
Rematch
Press2Play
Jespers twitter

Medverkande:
Jesper Englin
Andreas Ljungström
Sebastian Magnusson

Lyssna på avsnitt

Spela i popup - Ladda ner
2011-10-18

7 Kommentarer

2011-10-18, joary639 säger:

Kanon!! Jag tror jag gillar jeppe

2011-10-18, Markus Persson (Ragowit) säger:

Rematch-avsnittet som kommer nu på fredag lät intressant, vill se den där diskussionen. I övrigt var skönsången underbar!

2011-10-18, Mayhemic säger:

Vackert så det förslår, och misstänker att inte ett endaste öga är torrt där ute i stugorna. :D Jeppe har härlig humor.

Så när kommer Leijonhuvudet tillbaka som gäst, eller har han numera blivit för stor för att vistas bland oss vanliga dödliga? ;)

2011-10-18, Ina säger:

Lite trist att inte vara minsta instresserad av e-sport när programmet om det innehåller en sådan charmig typ som Jesper ;)
Modigt att sjunga! Yaaay!

2011-10-19, Nate Traveller säger:

Alltså, grejen med Jeppe är att han är en störtskön person men han hamnar alltid i de absolut mest tråkiga avsnitten. (Ja, bortsett från bitarna om tentakelporren då…) Jag gillar inte sportspel och e-sport är totalt ointressant för mig. Så avsnittets stora höjdpunkt är alltså avrundningen med den episka sånginsats han äntligen uppfyller efter år och dagar. Frågan är nu bara när vi får se Andreas uppfylla sitt löfte? ;)

2011-10-19, Fleischer säger:

Trevligt avsnitt som vanligt. Ska bli kul när Atlas tar sig i kragen och hjular! Alltid trevligt med Jesper i programmet. Hur går det med Sebbes Xenoblade spelande? Blir det någon special snart?

2011-10-22, Therese säger:

Oj vilken kul typ Jesper var, skön humor och sångrösten var inte fy skam :D

Kommentera

Om Radio Speltorsk

Radio Speltorsk är en svensk podradio om dator- och tv-spel. I programmet analyserar Andreas Ljungström och Sebastian Magnusson de senaste spelen, diskuterar indie och retro samt bjuder in spännande gäster från spelbranschens alla hörn. Nya avsnitt lanseras varje torsdag.

Radio Speltorsk på iTunes Prenumerera på iTunes-uppdateringar. feedback@radiospeltorsk.se För all form av feedback.