Radio Speltorsk

Avsnitt 154

pic_radio_speltorskRadio Speltorsk byter format igen. Typ. Hear all about it!

Innehåll:
- Framtidsplaner avslöjas

Medverkande:
Andreas Ljungström
Sebastian Magnusson

Lyssna på avsnitt

Spela i popup - Ladda ner
2011-10-19

14 Kommentarer

2011-10-19, mh76 säger:

Vad trevligt att det blir lite som förr igen.

Tyckte tyvärr inte alls om det format ni körde med nu. Roligare när det är längre avsnitt, med fler olika ämnen. Special-avsnitt om något specifikt ämne är såklart välkommet det med. För dessa är ju inte så ofta.

Så ja ni har fått mig som lyssnare igen.

2011-10-19, Fleischer säger:

Håller med, gillade det gamla konceptet mer faktiskt. Sen blir det trevligt med musik igen.

2011-10-19, Peter säger:

Oj, vad glad jag blev av det här beskedet.
Sedan ni började med det nya formatet slutade jag lyssna.
Det blev för många avsnitt och det var inte varje dag man startade upp iTunes och då missade man många avsnitt.

Så jag är väldigt glad över detta beslutet. Nu kommer jag tillbaks! Jag har saknat er.

2011-10-19, zemus säger:

härligt att de blir lite som för igen gilla inte alls de nya om jag ska va ärlig…
nu kan ni nog bli min favorit podcast igen.. =)

2011-10-19, Ina säger:

Jag tycker att det är lite synd eftersom jag verkligen gillade hur det var. Att höra nåt nytt flera gånger i veckan var trevligt.
Men jag förstår absolut att det blev för mycket. Det är svårt att planera ETT avsnitt i veckan!
Men jag bryr mig inte riktigt så mycket egentligen, eftersom jag lyssnar oavsett format. Bara jag får höra er öht blir jag glad ^^

2011-10-20, Gazimaluke säger:

Det hade fungerat om ni helt enkelt införde fler ”program” med fler programledare. Så det är nytt folk om nya saker varje dag.

2011-10-20, UfU__X säger:

Satt just och tänkte på hur dåligt anpassat det rådande formatet för speltorsken var för mig. Ofta blev det ändå så att jag lyssnande igenom alla avsnitt för en vecka i ett kör som om det vore ett och samma avsnitt, om än ett något osamanhängande sådant. Så det här var ju bra.

Och vadå skäms och förlåt, inge sånt! Det är ju bara kul att ni testar lite nya grejer till och från. Och ni får väll själva välja vilket format programmet ska ha eftersom det är ni som gör det.

2011-10-21, Nate Traveller säger:

Haha. Lagom då jag hunnit vänja mig vid det nya upplägget, så görs en höger-vänster fint tillbaka till det gamla upplägget. Hursomhaver, jag ser fram emot 8 timmars avsnitten! ;)

2011-10-22, Therese säger:

Oj vad tråkigt! Men det är helt förståligt och kanske väntat också. Ni är två killar mitt i livet med karriär, familj och vänner. Bara att ni lyckas klämma ur er ett avsnitt i veckan tycker jag är anmärkningsvärt! Tid är sannerligen inget man är bortskämd med som vuxen. Jag kommer fortsätta lyssna vilket format ni än hittar på och så vill jag passa på att tacka för underhållningen so far.

2011-10-23, MaTachi säger:

Spelar ingen större roll för mig. Men jag måste säga att jag gillade de gamla, långa avsnitten. Så om det passar er bättre är det ju bra!

2011-10-23, David säger:

Folket har talat. Gör som ni vill, bara ni fortsätter :)

2011-10-23, Vargavaka säger:

Jag tycker framförallt att det är kul att ni fortsätter att testa nya idéer. Om det sedan visar sig att det inte funkar (pga tidsbrist eller vad som helst) så må det vara.

Jag kommer att sakna Speltorsk-hela-veckan, och samtidigt välkomna återkomsten av det ”gamla” programmet. Torsken är död, länge leve torsken. Eller hur var det? :)

2011-10-25, Mayhemic säger:

Så länge ni fortsätter skapa magi spelar det mindre roll vilket format ni än prånglar ut. Kommer sakna den dagligen lilla dosen speltorsk,men det gamla upplägget funkade ändå bättre..Och som sagt drog ni ju ändå en del fulingar genom att bryta och dela upp avsnitt över flera dagar. :D Långa fylliga veckoavsnitt vill vi ha, med gäster, spelintryck, spelnördbataljer och fan hans moster… inga korta 40minutare nu bara, då blir jag bra ledsen. 2-3timmars mastodonter låter klart bättre. ;)

2011-10-27, Nate Traveller säger:

Instämmer med Mayhemic till fullo: jag blir också ledsen om det blir korta 40-minuters avsnitt. Jag vill också se mastodonter. Go Speltorsk, go!

Kommentera

Om Radio Speltorsk

Radio Speltorsk är en svensk podradio om dator- och tv-spel. I programmet analyserar Andreas Ljungström och Sebastian Magnusson de senaste spelen, diskuterar indie och retro samt bjuder in spännande gäster från spelbranschens alla hörn. Nya avsnitt lanseras varje torsdag.

Radio Speltorsk på iTunes Prenumerera på iTunes-uppdateringar. feedback@radiospeltorsk.se För all form av feedback.