Radio Speltorsk

Avsnitt 155

TORIdag fokuserar det helt och hållet på Biowares kommande Star Wars-MMO The Old Republic. Sebastian har varit och klämt på det och delar med sig av sina förstahandsintryck och vi intervjuar även spelets senior writer Hall Hood.

Innehåll:
- Spelintryck från The Old Republic
- Intervju med Hall Hood

Medverkande:
Sebastian Magnusson
Andreas Ljungström
Hall Hood

Lyssna på avsnitt

Spela i popup - Ladda ner
2011-10-20

1 Kommentar

2011-10-31, Fleischer säger:

Nej, det verkar inte finnas så mycket nytt. hade velat sett något mer nyskapande. Samma koncept som Wow och man tycker ju att det borde kunna utvecklats något efter så många år. Varför konkurrera med Blizzard som redan gör det dom gör perfekt.

Kommentera

Om Radio Speltorsk

Radio Speltorsk är en svensk podradio om dator- och tv-spel. I programmet analyserar Andreas Ljungström och Sebastian Magnusson de senaste spelen, diskuterar indie och retro samt bjuder in spännande gäster från spelbranschens alla hörn. Nya avsnitt lanseras varje torsdag.

Radio Speltorsk på iTunes Prenumerera på iTunes-uppdateringar. feedback@radiospeltorsk.se För all form av feedback.