Radio Speltorsk

Indieklubben

Indieklubben

Ingen har väl missat att jag och Sebastian hänger en del på Skillpoint i egenskap av redaktör och chefredaktör. I vilket fall har podcasten Skillpod länge varit en del av sajten och vi båda har utöver vårt speltorskande dessutom låtit våra stämmor ljuda i denna fräcka radioshow.

Nu utökar vi programmet med något vi valt att kalla Indieklubben, se det som en bokcirkel fast för indiespel. Med ojämna mellanrum plockas nya titlar ut som vi spelar och diskuterar tillsammans på Skillpoints forum. Därefter spelar vi in ett podradioprogram av det hela där alla som varit med och spelat får komma till tals, antingen via det som skrivits på forumet, eller genom att själva gästa programmet.

Visst låter det skoj? Om du är sugen på att hänga på går det alldeles utmärkt att sätta tänderna i Indieklubbens första spel, Gemini Rue. Men skynda, deadline för att få med dina åsikter i avsnittet är den 10 november.

2011-11-01, Andreas

0 Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Kommentera