Radio Speltorsk

Avsnitt 157

157Gustav Granlund gör återigen entré i Radio Speltorsk och veckans program tar inte bara upp ämnet döden utan vi delger också våra intryck från höstens bombardemang av storspel. Spelen vi satt tänderna i är inga mindre än Battlefield 3, Uncharted 3 och Batman: Arkham City. Vi avslutar avsnittet med en exklusiv intervju med Need for Speed: The Run-producenten Alex Grimbley.

Låtlista:
Sonic 4: Episode 1 – Casino Street Act 2

Länkar:
Indieklubben
Skillpoint

Lyssna på avsnitt

Spela i popup - Ladda ner
2011-11-03

3 Kommentarer

2011-11-03, Mayhemic säger:

Sådana där studenter begriper jag mig inte på, men oj en sån härligt kaosartad symfoni av död. ;) Måste även säga att jag gillar Sebastian små fnittranden ala tihi, verkar ha blivit betydligt fånga fler sådana sen killen gick och stadgade sig. ;D

Ett bra avsnitt, skönt med ett back-to-basic utan massa konstigheter.

2011-11-08, Nate Traveller säger:

Alltså, nu vill jag ställa Sebastian i skamvrån (Andreas får stå i en egen skamvrå av andra skäl). Hur kan man INTE ta upp Planescape: Torment i ett avsnitt där man talar om hur man använder döden på ett dramaturgiskt sätt? Jag vill ha pengarna tillbaka! ;)

För övrigt kändes det här som avsnittet som borde kommit förra veckan då det kändes som ett ”välkommet tillbaka!”-avsnitt. Jag diggade det stenhårt (inte för att det förra var dåligt, tvärtom, men det kändes lite felplacerat).

2011-11-08, Fleischer säger:

Alltid bra med Gustav på besök. :) Jo, Dark Souls är både fruktansvärt och alldeles underbart. Närstriderna i Uncharted är lite lika dom i Batman med counter och greppcounter mm. Man väntar tills symbolen dyker upp och sen händer något coolt.

Väldigt synd att all Uncharted alltid spårar ur. Är inte mycket för det övernaturliga dom stoppar in i slutet på alla spelen.

Kommentera

Om Radio Speltorsk

Radio Speltorsk är en svensk podradio om dator- och tv-spel. I programmet analyserar Andreas Ljungström och Sebastian Magnusson de senaste spelen, diskuterar indie och retro samt bjuder in spännande gäster från spelbranschens alla hörn. Nya avsnitt lanseras varje torsdag.

Radio Speltorsk på iTunes Prenumerera på iTunes-uppdateringar. feedback@radiospeltorsk.se För all form av feedback.