Radio Speltorsk

Spelklassiker Musik ft. GamingGrannar 128 – Pytt i Panna #14

pyttipanna-1024x768När vi får idétorka så brukar vi köra på det omåttligt populära pytt i panna avsnitten. På något sätt lyckas vi alltid hitta riktigt bra låtar dessutom. Har ni förresten några önskemål på teman så skriv gärna en rad i kommentatorsfälten eller släng iväg ett mail. Sånt gillar vi nämligen.

Låtlista
Dr.Mario Song – Brentalfloss
Sector 3 – Power Blade
The Toy Train – Professor Layton and the Last Spectre
Troll Warehouse – Skylanders
Main Theme – Goal!
Pencilcase – Crashday önskad av ChrisX
Opening Demo – The Legend of Zelda: A Link to the Past
Stage 2 (Colony) – Axelay
Ebony Wings – Castlevania: Harmony of Despair
Sandstorm: Level 1 – Gradius 3
Departure – Mega Man Zero 2

Nästa veckas tema: Zelda-special

Lyssna på avsnitt

Spela i popup - Ladda ner
2011-11-07

8 Kommentarer

2011-11-07, ChrisX säger:

nu får jag dock ta och ställa mig i den s.k Pluto ställningen.. (en full-defensiv teknik inom ju-jutsu.. . ser rätt rolig ut med ;D)
..

1. Chassit som jag graverade in er på var EJ mitt egna ^^ jag har 8st test chassin jag graverar på för träningens skull. jag har ej graverat människor innan och ville se hur det blev.. (Det är tyvärr inte klart än ;D)
så jag dedikera ett av dessa chassin till er helt enkelt! ^^

2. Ja jag får la säga att jag faktist är ett fan, Dels älskar jag höra er disskutera om spelen, jag själv får en massa tips på BRA spel =) då jag själv va det verkar antingen följde med strömmen eller var ganska alternativ *HOST* titta på önskelåten.. ingen visste va det var för något enns =D*HOST*

Sen som sista punkt vill jag snabbt springa iväg när jag lämnat denna lilla tårta med en Supprise önskelåt ang. Zelda tema.. jag bara KAN INTE hålla mig ifrån då jag nu börjat lyssna på Zelda DUBSTEP låtar…
Och låten som jag inte gillat innan men nu fått en stor kärlek till är ”Dj Ephixa – Zelda Gerudo valley Dubstep Rap ft. NoneLikeJoshua [Vocal Remix]”
Men ni får mer än gärna spela normala låten ^^ höhö~

ha det gött grabbar och see you next week!

2011-11-07, ChrisX säger:

skriver som ett sär enligt mongo när jag sitter på jobbet märker jag…
haha anyway hoppas budskapet går fram! =D Ska gå vidare nu och gravera vidare på mitt egna chassi!…

Lyssnar alltid genom varje avsnitt två gånger.. en gång på jobbet sedan en gång hemma :) Så nu går jag igenom andra lyssningen!

2011-11-07, Gazimaluke säger:

Brentalfloss är ett styck kille vid namn Brent. Och det heter inte CastleWania utan CastleVania ;) Men nog med gnäll, ni underhöll i vanlig ordning :)

2011-11-10, Steve säger:

Tjoflöj !! nu missade jag ju helt att ni skulle ha Zelda tema nästa gång, önskade ju en icke zelda låt =( well…den kanske blir sparad till en annan gång om jag har tur :) take care

2011-11-13, SvenneFenne säger:

Bra avsnitt grabbar!
Tycker ni ska göra ett avsnitt där musikern Tim Follin står i fokus. Han är ju smått legendarisk med en ganska diger lista av spel som har gjort/arrangerat musik till. Vad sägs om t ex Bionic Commando (arkad), Solstice och Equinox för att nämna några. Ni gör ju som ni vill, men jag lyfter iaf hatten för den gode Tim! =)

2011-11-14, Linus säger:

Kommer alltid att kommentera när ni spelar något ifrån det eminenta Axelay.

Skitsamma!(tm)

2011-11-14, Tobias säger:

ChrisX> Jojo, så är det säkert ;) Vi hoppade föresten din låt den här gången, Andreas hade redan valt en Gerudo Valley låt.

Gazimaluke> Vem vet, han kanske är schizo, då blir han ju fler? ;)

Steve> Ingen fara, vi sparar din låt till en annan gång.

SvenneFenne> Vi ska se om vi kan få ihop ett helt program med Tim Follin. Annars kanske vi gör en specialare med två kompositörer där han är den ena. Brukar vara lättare.

Linus> Vafalls! Använder du dig av våra catchfrases! Stämning på gång, det hör jag det. :D

2011-11-14, ChrisX säger:

Gwellmyn > Lungt~ vill bara få höra Gerudo Valley och det får jag nu WooHoo!

Kommentera

Om Spelklassiker Musik

I podcasten Spelklassiker Musik kan du varje vecka höra gamla och nya, okända och kända, stillsamma och fartfyllda låtar från dina favoritspel. Allting leds av Tobias Jensen och Andreas Karlsson som varvar låtarna med lite nördig kuriosa om spelen eller dess musikstycken. Varje måndag släpps ett nytt avsnitt.

Spelklassiker Musik på iTunes Prenumerera på iTunes-uppdateringar. spelklassiker@gmail.com Om man har önskemål om låtar eller teman.