Radio Speltorsk

Guldtorsken 2011: Lucka 1

guldtorsken-24

Lyssna på avsnitt

Spela i popup - Ladda ner
2011-12-01

6 Kommentarer

2011-12-01, SvenneFenne säger:

Ahhh äntligen tillbaks! Har inte spelat LA Noir ännu, men det kanske blir ett köp i mellandagarna. Gillar den nya jingeln också. Lite mer upptempo än den gamla :)

Sen tycker jag det låter som att Sebbe sitter och slänger med en rombutelj! :P
Bra första lucka! Om nu också Spelklassiker kan få tummen ur och ladda upp sin första lucka så skulle dagen vara perfekt.

2011-12-01, Tobias säger:

L.A Noire var lite av en besvikelse, men det är ju verkligen inte ett bedrövligt spel, så en 24 plats är inte helt fy skam.

SvenneFenne> Vaddå, avsnittet har ju varit uppe sedan klockan sex imorse! :P

2011-12-02, SvenneFenne säger:

Tobias – inte på iTunes >< Jag är en rutinmänniska ut i fingerspetsarna. Synkar iphonen på morronen innan jag drar till jobb, och då fanns inte avsnittet uppe iaf. Jag får dra ett dubbelavsnitt imorron (idag) istället :P

2011-12-02, Tobias säger:

SvenneFenne> Bara för din skulle så har jag nu ändrat så att de kommer upp klockan fem istället. Hoppas detta passar ;)

2011-12-02, Mayhemic säger:

Alltid trivsamt med guldtorsken så här kring juletider. Hade hoppats på samma jingelintro som förra året, även om den var smått enerverande… speciellt för mig som lyssnade igenom allt i ett svep. ;)

På det hela taget ett riktigtriktigt bra spel, trots sina många tillkortakommanden… siduppdragen var tex tattigt odjupa och upprepande och på tok för enkelt avklarade. Men iövrigt en ”upplevelse” ingen borde missa, det gjorde ju ändå många rätt trots att många nu väljer att fokusera på det negativa…

2011-12-07, Ina säger:

Eftersom jag inte spelat så himla många spel från 2011 så hade väl L.A. Noire placerat sig lite högre i min topplista, men plats 24 känns ganska passande.
Jag var rätt positiv när jag babblade om det i Speltorsk men jag sa även att det inte var nåt toppspel. Jag hade kul och var nöjd med spelet, men det var inget superhäftigt. Bra placering alltså :)

Kommentera

Om Radio Speltorsk

Radio Speltorsk är en svensk podradio om dator- och tv-spel. I programmet analyserar Andreas Ljungström och Sebastian Magnusson de senaste spelen, diskuterar indie och retro samt bjuder in spännande gäster från spelbranschens alla hörn. Nya avsnitt lanseras varje torsdag.

Radio Speltorsk på iTunes Prenumerera på iTunes-uppdateringar. feedback@radiospeltorsk.se För all form av feedback.