Radio Speltorsk

Guldtorsken 2011: Lucka 4

guldtorsken-21

Lyssna på avsnitt

Spela i popup - Ladda ner
2011-12-04

2 Kommentarer

2011-12-07, Ina säger:

Eftersom de till och med utannonserat en collector’s edition för Europa tror jag att releasen lär bli där i början av året. :)

Efter allt jag hört om spelet hade jag nog gissat att det skulle hamna lite högre upp på listan. Har själv inte hunnit sätta tänderna i det (som 90% av alla stora spel detta år) men snart så!

2011-12-07, Mayhemic säger:

Älskade detta, men får även jag krypa till korset och erkänna att jag minsann skruvade ner svårighetsgraden till easy… Kändes ändå mer som något man mer ville uppleva än att sitta och traggla sönder hjärnan med kubpussel… och de var ju hur som tillfredsställande svårlösta på easy.

Sitter givetvis och ruvar på collector´s edition med de ursköna boxershortsen och det fina kuddfodralet. Importera å det snaraste! ;)

Kommentera

Om Radio Speltorsk

Radio Speltorsk är en svensk podradio om dator- och tv-spel. I programmet analyserar Andreas Ljungström och Sebastian Magnusson de senaste spelen, diskuterar indie och retro samt bjuder in spännande gäster från spelbranschens alla hörn. Nya avsnitt lanseras varje torsdag.

Radio Speltorsk på iTunes Prenumerera på iTunes-uppdateringar. feedback@radiospeltorsk.se För all form av feedback.