Radio Speltorsk

Guldtorsken 2011: Lucka 5

guldtorsken-22

Lyssna på avsnitt

Spela i popup - Ladda ner
2011-12-05

1 Kommentar

2011-12-07, Ina säger:

Jag har en tendens att köpa fightingspel och sedan inte spela dem alls. Inte alls min typ av spel…
Så hjälp en liten idiot! Skulle två Marvel-/Capcomkaraktärsgillare som mest lallar runt utan att veta nånting om fightingspel kunna ha kul med detta? :D Verkar ju som ni sa vara mycket spektakulärt att titta på och så… kanske roar mer just därför?

Kommentera

Om Radio Speltorsk

Radio Speltorsk är en svensk podradio om dator- och tv-spel. I programmet analyserar Andreas Ljungström och Sebastian Magnusson de senaste spelen, diskuterar indie och retro samt bjuder in spännande gäster från spelbranschens alla hörn. Nya avsnitt lanseras varje torsdag.

Radio Speltorsk på iTunes Prenumerera på iTunes-uppdateringar. feedback@radiospeltorsk.se För all form av feedback.