Radio Speltorsk

Spelklassiker Musik Jul #8

spelklassiker_jul

DAGENS VÄRD: Andreas Karlsson

DAGENS LÅT: Hyrule Field – The Legend of Zelda: Twillight Princess

Lyssna på avsnitt

Spela i popup - Ladda ner
2011-12-08

1 Kommentar

2011-12-08, ChrisX säger:

Trevligt jul minne Hiro! Ett jäkla åkande ändå för Wii:t
Själv hade jag tur som satan då det gäller Wii
Hade förbeställt det ifrån en internet affär, så hela konkarongen var klar i minsta detalj tyckte jag själv.. men så kom chocken 1 vecka innan release.. DOM HADE INTE FÅTT IN SÅ MÅNGA WII SOM DOM HOPPATS PÅ!!! *CHOCK!*

så jag fick panik för jag hade ju sagt till alla vännerna att man hade ett wii på första release dagen och jag skulle spela Wii sports och Zelda Twilight så det stog härliga till!

Men hur var detta möjligt nu?!
Jo tack vare en snäll broder och en enormt snäll moder så ställde dom sig på release dag på Elgiganten och lyckades få tag i ett wii!!
Så de kom direkt efter det och levererade det på gymnasiet jag gick på och FAN jag har då ALDRIG dregglat så mycket på en konsol som jag gjorde på den dagen! =)

Kommentera

Om Spelklassiker Musik

I podcasten Spelklassiker Musik kan du varje vecka höra gamla och nya, okända och kända, stillsamma och fartfyllda låtar från dina favoritspel. Allting leds av Tobias Jensen och Andreas Karlsson som varvar låtarna med lite nördig kuriosa om spelen eller dess musikstycken. Varje måndag släpps ett nytt avsnitt.

Spelklassiker Musik på iTunes Prenumerera på iTunes-uppdateringar. spelklassiker@gmail.com Om man har önskemål om låtar eller teman.