Radio Speltorsk

Spelklassiker Musik Jul #15

spelklassiker_jul

DAGENS VÄRD: Christofer Schenström

DAGENS LÅT: Make it Tighter Kvee Remix – Commander Keen 5

Lyssna på avsnitt

Spela i popup - Ladda ner
2011-12-15

1 Kommentar

2011-12-16, Mattias Andersson säger:

Hej på er! Vilken rolig julkalender ni har snickrat ihop! har själv mycket minnen till commander Keen då vi spelade det på rasterna i mellanstadiet. :) Jag tycker er Podcast är kanon! väl utförd, känns planerad och strukturerad och framförallt inte grabbig, utan tilltalar många lyssnare! bra gjort! gillar även hur ni blandar mellan kända och mindre kända spel samt att ni varvar mellan remixar och orginallåtar!

Kommentera

Om Spelklassiker Musik

I podcasten Spelklassiker Musik kan du varje vecka höra gamla och nya, okända och kända, stillsamma och fartfyllda låtar från dina favoritspel. Allting leds av Tobias Jensen och Andreas Karlsson som varvar låtarna med lite nördig kuriosa om spelen eller dess musikstycken. Varje måndag släpps ett nytt avsnitt.

Spelklassiker Musik på iTunes Prenumerera på iTunes-uppdateringar. spelklassiker@gmail.com Om man har önskemål om låtar eller teman.