Radio Speltorsk

Spelklassiker Musik Jul #16

spelklassiker_jul

DAGENS VÄRD: Tobias Jensen

DAGENS LÅT: Christmas Eve Orchestrated – Animal Crossing City Folks

Lyssna på avsnitt

Spela i popup - Ladda ner
2011-12-16

3 Kommentarer

2011-12-16, Veronica säger:

Det var verkligen en riktigt mysig julig spel låt! :-) Har inte spelat spelet men tycker det var kul idé att spelet följer de riktiga årstiderna. Det hade varit kul om det funnits då jag var liten, för jag minns hur jag då det var jul brukade köra alla snöbanor i alla mina olika spel jag hade då. Särskilt tyckte jag om snöbanan i Banjo Kazooie då man kunde åka kälke, bada isvak och klättra i julgranen och vara valross! Men min favorit låt har ni redan spelat och det var snöbanan i Diddy kong racing! ^^

Otroligt mysigt att följa denna podcasten och få höra alla era julminnen som ni har kring spel!

2011-12-16, Tobias säger:

Veronica> Tusen tack! Vad är det som stoppar dig från att spela alla snöbanor igen nu som vuxen ;)

2011-12-16, Veronica säger:

Jag skulle gärna vilja göra det nu också, dessvärre finns ingen tid till att spela över huvud taget nuförtiden för mig då jag just börjat frilansa. Synd, synd! Annat var det då man var liten och inte gjorde annat än att spela. :-)

Kommentera

Om Spelklassiker Musik

I podcasten Spelklassiker Musik kan du varje vecka höra gamla och nya, okända och kända, stillsamma och fartfyllda låtar från dina favoritspel. Allting leds av Tobias Jensen och Andreas Karlsson som varvar låtarna med lite nördig kuriosa om spelen eller dess musikstycken. Varje måndag släpps ett nytt avsnitt.

Spelklassiker Musik på iTunes Prenumerera på iTunes-uppdateringar. spelklassiker@gmail.com Om man har önskemål om låtar eller teman.