Radio Speltorsk

Spelklassiker Musik ft. GamingGrannar 135 – Alla Hjärtans Dag

Can you feel the lööööööööv tonight? Inför årets mest romantiska dag gottar vi ner oss i ett antal hjärtskärande låtar. Vissa låtar är så hemska så man vill skära ut sina öron med en sked, bara för att slippa höra de vidriga tonerna (Japp, jag tittar på dig Ereasure!). Vi ger er även ett fint tips på ett fantastisk alla hjärtans dag present!

Låtlista
Navi´s Song (Hey, Listen!)
Guybrush & Elaine Extended – The Secret of Monkey Island: Special Edition
Always – Robot Unicorn Attack
Theme of Love – Final Fantasy IV
The Empty Quarter – Uncharted 3
Take a Stand – Phantasmagoria önskad av Nate Traveller
Girl in the Tower – Kings Quest VI önskad av Micro
Love Song – Dragon Age
Game On – The Guild
Ending Theme – The Goonies II
A love song for Wheatley
Reisha´s Lullaby – Ar Tonelico II

Nästa veckas tema: Parad-tema önskad av Luri

Lyssna på avsnitt

Spela i popup - Ladda ner
2012-02-13

3 Kommentarer

2012-02-13, Nate Traveller säger:

Parad-tema får mig att tänka tillbaka på SNES-tiden. Det första japanska rollspelet jag spelade var det sorgligt förbisedda 7th Saga. Låten Lemele’s Castle där är ju helt klart fyllt med pompa och ståt, så jag lägger in den som önskelåt till veckans avsnitt. :)

2012-02-13, Peter / Tiduas säger:

Nu har jag lackat med kommentarerna på sistonde, men nu är jag tillbaks igen! Mysterious Flower från förra veckans avsnitt ägde.

Till paradtemat skulle jag vilja önska följande låt ur det ack så underskattade spelet Lemmings 3D. Låten heter Golf och utpslear sig mycket riktigt på en golfbana, men när jag lyssnar på låten så ser jag faktiskt bara parader och festivaler framför mig, så den passar bra in med det festliga temat.

http://www.youtube.com/watch?v=5WoXATIkdno

Som ett avslut på denna kommentar säger jag ingenting mer än ”Girl in a Tower”.

2012-02-15, Micro säger:

Fan va kul att ni faktiskt tog med Girl in the tower, förväntade mig inte att nu skulle ta med den men annars riktigt bra musik och grattis i efterskott Tobias!

Kommentera

Om Spelklassiker Musik

I podcasten Spelklassiker Musik kan du varje vecka höra gamla och nya, okända och kända, stillsamma och fartfyllda låtar från dina favoritspel. Allting leds av Tobias Jensen och Andreas Karlsson som varvar låtarna med lite nördig kuriosa om spelen eller dess musikstycken. Varje måndag släpps ett nytt avsnitt.

Spelklassiker Musik på iTunes Prenumerera på iTunes-uppdateringar. spelklassiker@gmail.com Om man har önskemål om låtar eller teman.