Radio Speltorsk

Avsnitt 160

bastionRadio Speltorsk gör säsongspremiär med en lång tids uppdämda spelintryck. Bland annat berörs Bastion, Rayman Origins, Might & Magic: Clash of Heroes och Super Mario 3D Land, men den mesta tiden måste ändå ha lagts ned på sidospår!

Låtlista:
Portal 2 – Robots FTW

Lyssna på avsnitt

Spela i popup - Ladda ner
2012-02-16

19 Kommentarer

2012-02-16, Ckeen säger:

Det var banne mej på tiden!
Ska ta mig en långpromenad nu och lyssna på avsnittet :)

2012-02-16, Radio Speltorsk äntligen tillbaka | säger:

[...] av spelpodcasten som är en av Sveriges absolut bästa i sitt slag, och avsnitt 160 hittar du här. Like this:GillaBli först att gilla denna post. Det här inlägget postades i Nyheter och har [...]

2012-02-16, zatoishwan säger:

Folkets jubel vet inga gränser :-)

2012-02-16, zemus säger:

men va härligt med speltorsk =)

2012-02-16, Therese säger:

Tycker Sebbe lät aningen på örat =) men vad roligt att ni är tillbaka, även om det ”bara” blir ett avsnitt varannan vecka.
Tycker det är helt fantastiskt att ni alltid lyckas prata om spel som känns relevanta för just mej. Både 3dland och Rayman är jag jättesugen på, Bastion har jag provat men inte fastnat för och Clash of Heroes har jag köpt till DS efter demo på livearcade.
Btw, angående spel man kan ändra svårighetsgrad på både action och pussel kom jag att tänka på Silent Hill, vet att man kunde göra det i tvåan i alla fall. Tacksamt, för skräckspel gör mej så jäkla skrajsen att jag inte pallar svåra fighter men gärna svåra pussel som man får lösa i lugn och ro.

2012-02-16, Nate Traveller säger:

Haha… Jag tänkte just detsamma om Sebbe som Therse. Lät som han gick på uppåttjack också emellanåt och det fanns inte en chans att vår kramgoe Ljungström fick en syl i vädret då.

Men det var skönt att ha er tillbaka, även om det blir mer sällan nu än tidigare. (När man själv börjat pilla med podcastande inser man hur mycket arbete det ligger bakom det, så jag har full förståelse för valet.) Men jag ville ändå säga att alla hatade inte er nysatsning med fyra avsnitt i veckan, jag vande mig vid det och gillade att ha med er varje dag på jobbet. Det blev en vanesak helt enkelt och det är därför det kommer bli bra nu också. Kanske dags för det där sju timmars avsnittet nu med andra ord? ;)

2012-02-16, Vargavaka säger:

Hah, Sebastian var verkligen full som en kastrull! :D Men programmet innehåll inte bara mycket alkohol, utan även väldigt mycket entusiasm. Det är kul att ni är tillbaka, och det är skönt att ni också verkar tycka det är kul. Jag ser fram emot den kommande säsongen, och återkomsten av direktsändningarna. Att avsnitten kommer varannan vecka kan jag ta.

Annars håller jag fullt med Sebastian ang. Bastion. Jag spelade det först iom Steam-rean och blev fast direkt. En riktig liten gobit till spel.

2012-02-17, UfU__X säger:

Sebastian verkar bli min bästa sorts nördberusad. Men om detta var någons första avsnitt kan det kanske ha verkat något…öhm…avskräckande. :D
Jag skulle dock ljuga om jag sa att jag kunde bli annat än glad när jag lyssnade på detta, all denna entusiasmen inför både spel och speltorsk lämnar nog ingen lyssnare oberörd. Och angående vårens upplägg så tycker jag ni ska göra avsnitt så att ni orkar och kan vara engagerade i dem, som Sebastian sa i avsnittet så har ju era roller här i livet ändrats lite sedan ni strartade så det är inte så konstigt att ni inte alltid riktigt kan finna tiden och materialet.

PS. Bastion var ok. Jag gillade ”challenge-uppdragen” en hel del i alla fall.

2012-02-17, Ina säger:

Heeeeeeeeej <3 Åååh vad jag saknat er!
Lite… speciellt avsnitt detta ;D
Trist att behöva vänta två veckor på varje avsnitt för ni är ju min favvopod, men jag förstår ju varför ni hellre kör varannan vecka och det är vettigt :) Ang. gäster så är det bara att hojta om ni vill boka in den där jävla saken som pratar hellre än bra nån vecka ;) Om era andra lyssnare överlever det.

Clash of Heroes är riktigt bra. Var småskeptisk innan men hade svårt att lägga det ifrån mig när jag väl börjat spela :D
Bastion har jag inte lyckats komma in i än. Men jag gillar idén… och MUSIKEN! <3

2012-02-19, Ckeen säger:

Ska Sebastian i fortsättningen vara så packad och dryg som här så kanske Andreas skulle ha ett eget klipp i varje avsnitt, typ ”Andreas syl i vädret” med en liten tjusig vinjett till :p

Ser fram emot att få höra er i nästa avsnitt! Ni är kanoners!

2012-02-19, fleischer säger:

Salongsberusad var nog bara förnamnet. ;) Blir värre ju längre avsnittet går också.

2012-02-19, Tobias säger:

300 avsnitt var väl lite att ta i. Kollar man på Itunes så har ni gjort sammanlagt 198 avsnitt ;)

Men kul att ni är komma tillbaka igen! Det är ju ganska bra att ni kör varannan vecka, kanske jag och Andreas hinner ikapp er så kan vi fira avsnitt 200 tillsammans ;D

2012-02-22, Nate Traveller säger:

@Ckeen: Hahaha! ”Andreas syl i vädret”. Me like! ^^

2012-02-23, Thalin säger:

Ska sebastian vara såhär full i varje avsnitt så är det tur för honom att ni inte kör varje veckan :) grymt kul att ni är tillbaka

2012-02-27, Peter Eriksson säger:

Håller med ovanstående. Riktigt roligt att ha er tillbaka men pinsamt att sebastian va packad (om inte är han jävligt bra på att spela dryg)
Tråkigt att bara få avsnitt varannan vecka men som sagt kvaliten kanske överväger nackdelen :)

2012-02-27, Mayhemic säger:

Speltorskens återkomst, härligt. Har saknat era ljuva stämmor, hade befarat det värsta och trott ni skulle komma uppdragandes med en nedläggning… gött att ni pallar kämpa på ett tag till.

Men vafan, Sebastian goes bananas… riktigt skoj. Framförallt att ta del av Andreas reaktion på detta vansinne. ;) Klart trist att få avsnitt mer sällan, men så länge kvalitén förblir hög så är väl det av godo. Bara ni nu inte gör fulingar, håller oss på halster i två veckor och släpper på något halvdant ointressant specialare, och så får man vänta ytterliggare två veckor på ett ”vanligt program”. Vanliga varannan vecka, och specialavsnitt inpetade då och då… eller hur lyder planen?

2012-03-02, Sebastian Magnusson säger:

http://penny-arcade.com/comic/2009/10/23

Säger nog för övrigt det jag ville säga om dedikerade servrar, fast aningen kvickare ;)

2012-03-05, CervA säger:

Kul att ha er tillbaka!

2018-08-06, zemus säger:

Fy fan så bra avsnitt de här vare hade gölmnt de håller en efter alla år plz gör comeback!! Ni är alltid bäst

Kommentera

Om Radio Speltorsk

Radio Speltorsk är en svensk podradio om dator- och tv-spel. I programmet analyserar Andreas Ljungström och Sebastian Magnusson de senaste spelen, diskuterar indie och retro samt bjuder in spännande gäster från spelbranschens alla hörn. Nya avsnitt lanseras varje torsdag.

Radio Speltorsk på iTunes Prenumerera på iTunes-uppdateringar. feedback@radiospeltorsk.se För all form av feedback.