Radio Speltorsk

Spelklassiker Musik ft. GamingGrannar 139 – Robotar

Robot, android, AI. Kärt barn har många namn. I och med Mass Effect 3, som utspelar sig långt fram i tiden, så tänkte vi köra på ett futuristiskt tema och spela musik som har med varelser som ibland liknar oss och ibland inte. Ibland är de våra vänner, ibland är de blodtörstiga monster som bara vill göra sig av med människorna och ta platsen som världens härskare.

Låtlista
Level 1 – Robo Warrior
Chibi-Robo! – Chibi-Robo
Here we go – Alien Storm
Theme of Eggman – Sonic Generations
Level1 – Escape from the Planet of Robot Monster
Active Mind – Super Robot Taisen K önskad av Tiduas
No Time, No Shield – Cybernator
Shades Stage – Mega Man 7
Crusher – Rise of the Robots
A spirit of Bushi – Probotector (Mega Drive)
Game A – Gyromite

Nästa veckas tema: Playstation 1/Nintendo 64

Lyssna på avsnitt

Spela i popup - Ladda ner
2012-03-12

3 Kommentarer

2012-03-12, Aloysius säger:

I nästan varje avsnitt säger ni något i stil med ”Men vi kommer inte att spela något från X för det är för uttjatat” eller ”Vi tänker inte spela Y för det är för uppenbart.”. Så varför inte ha det som ett tema för en kommande vecka? Spela de mest överhoppade låtarna i Spelklassikers historia, alla uttjatade melodier som alla kan gnola med i och som alla hört till leda på konserter och så vidare. Naturligtvis ska det motiveras på något sedvanligt krystat sätt om varför låten platsar. :)

2012-03-13, hiro säger:

Oh bra ide! Den slår vi till på snart tror jag (:

2012-03-15, Olol säger:

Tjo! Riktigt trevligt program ni har knåpat ihop. Den sista låten i programmet var klar den skönaste, man blir så glad när man hör tralliga NES låtar Har ni ont om teman? Jag skulle vilja att ni gör ett Castlevania-tema

Är det för sent att önska låt? Om det inte är det så vill jag höra denna…

https://www.youtube.com/watch?v=vbFulyKNb60

Keep up the good work!

Kommentera

Om Spelklassiker Musik

I podcasten Spelklassiker Musik kan du varje vecka höra gamla och nya, okända och kända, stillsamma och fartfyllda låtar från dina favoritspel. Allting leds av Tobias Jensen och Andreas Karlsson som varvar låtarna med lite nördig kuriosa om spelen eller dess musikstycken. Varje måndag släpps ett nytt avsnitt.

Spelklassiker Musik på iTunes Prenumerera på iTunes-uppdateringar. spelklassiker@gmail.com Om man har önskemål om låtar eller teman.