Radio Speltorsk

Spelklassiker Musik ft. GamingGrannar 140 – Nintendo 64/Playstation 1

Det är dags för en utmaning mellan Tobias och Andreas igen. En kamp mellan två giganter skulle man till och med kunna säga. En kamp mellan Nintendo 64 och Playstation 1. Dessa två konsoler som gick ut ungefär samtidigt och försökte locka oss spelare. Tror inte att det är någon som motsäger oss om vi antyder att Playstation 1 gick vinnande ur striden den gången. Men hur låter det i veckans program när det kommer till deras musik?

Låtlista
Cardinal Dancer – Wipeout
White House – Mickey´s Speedway USA
Rocking Under the World – Blaster Master: Blasting Again
Prologue – Final Fantasy Tactics
The Bloody World – Ogre Battle 64
We R Atomic – Firebugs önskad av ChrisX
Koga – Pokemon Puzzle League
Hog Wild – Crash Bandicoot
Training – Kirby 64
Green Garden – Bomberman 64
Mountain Stronghold II – Contra: Legacy of War
Spring Theme – Harvest Moon 64

Nästa veckas tema: Klyschor

Lyssna på avsnitt

Spela i popup - Ladda ner
2012-03-19

4 Kommentarer

2012-03-20, Olol säger:

Jag hade ingen riktigt tanke bakom varför jag vill höra just den låten förutom att det var ett spel till Nintendo 64 som jag inte trodde skulle dyka upp i avsnittet. Men det är alltid roligt att dela med sig av lite trevlig musik.

Ska bli intressant att få höra vilka ”uppenbara” spel/låtar ni kommer att välja ut till nästa program.

2012-03-28, Svennefenne säger:

Oy grabbar! Är det bara jag eller är det nått knas med itunes och senaste avsnittet (borde vara 141 nu väl?)? Jag kanske har missat någon vital information? Lyssnar varje vecka och tycker ni är awesome! Men jag skakar av abstinens när jag inte får höra era ljuva stämmor.

2012-03-28, ChrisX säger:

Avsnitt 141 ligger via denna sidan under Bloggposter denna veckan =)
Gwellmyn hade tänkt fixa det men verkar inte gjort än.

2012-03-28, Tobias säger:

Det är för att jag har minne som en guldfisk, men nu ska det vara fixat tack vare vår kära kollega på speltorsk :)

Kommentera

Om Spelklassiker Musik

I podcasten Spelklassiker Musik kan du varje vecka höra gamla och nya, okända och kända, stillsamma och fartfyllda låtar från dina favoritspel. Allting leds av Tobias Jensen och Andreas Karlsson som varvar låtarna med lite nördig kuriosa om spelen eller dess musikstycken. Varje måndag släpps ett nytt avsnitt.

Spelklassiker Musik på iTunes Prenumerera på iTunes-uppdateringar. spelklassiker@gmail.com Om man har önskemål om låtar eller teman.