Radio Speltorsk

Spelklassiker Musik ft. GamingGrannar 142 – Sjukhus

Vi tror inte att det är någon som är direkt förtjusta i sjukhus. Men för att ändå visa att de är nödvändiga och ärligt talat inte så farliga så har vi samlat en bunt låtar som är ganska trallvänliga, och som påminner oss om de vita operationssalarna. Vi hoppas ni kommer gilla låtarna, för de var inte ett lätt tema. Därav tar vi ett mer lättsmält tema nästa vecka.

Låtlista
Song of Healing – The Legend of Zelda: Majoras Mask
Severing the Chains of Faith – Trauma Center Under the Knife 2
City Music – Harvest Moon: Friends of Mineral Town
Betus Blues – Super Meat Boy
Hospital – Earthbound
Atlantis – Theme Hospital
Fever Theme Remix – Dr. Mario
Off the Edge of Despair – Final Fantasy 7
Mourge Remix – Shadowrun
Pokecenter Trance Remix – Tisdan

Nästa veckas tema: Pyttipanna

Lyssna på avsnitt

Spela i popup - Ladda ner
2012-04-02

2 Kommentarer

2012-04-02, Robert Jonsson säger:

Eftersom jag var lite besviken på Klyschtema-avsnittet (som i min mening hade lite för obskyra klyschor), tänkte jag önska mig en riktig pärla som inte fanns med alls. Om jag säger att den är från Silent Hill 2, så vet ni ju säkert vilken jag menar. Ja, det är förstås ”Theme of Laura” som jag vill höra.

2012-04-05, hiro säger:

Robert: Du får trösta dig med att jag hade den rätt högt på min Top50 lista istället :D

Kommentera

Om Spelklassiker Musik

I podcasten Spelklassiker Musik kan du varje vecka höra gamla och nya, okända och kända, stillsamma och fartfyllda låtar från dina favoritspel. Allting leds av Tobias Jensen och Andreas Karlsson som varvar låtarna med lite nördig kuriosa om spelen eller dess musikstycken. Varje måndag släpps ett nytt avsnitt.

Spelklassiker Musik på iTunes Prenumerera på iTunes-uppdateringar. spelklassiker@gmail.com Om man har önskemål om låtar eller teman.