Radio Speltorsk

Avsnitt 164

fez2I avsnitt 164 dyker Gustav Granlund upp igen för att prata om Kickstarter, finansieringstjänsten som blivit ett fenomen inom spelvärlden. Spelprat blir det också med Fez, Resident Evil: Operation Raccoon City, The Witcher 2: Assassins of Kings – Enhanced Edition och Tribes Ascend. Spelnördbataljen återkommer dessutom i en kortare skepnad än vi är vana vid.

Låtlista:
Fez – Adventure – Disasterpeace

Länkar för Kickstarter-projekten vi pratar om:
Double Fines äventyrsspel (avslutad i skrivandets stund)
Wasteland 2 (avslutad i skrivandets stund)
Shadowrun Returns
The Banner Saga
Leisure Suit Larry Remake
Jane Jensens projekt
Republique
Grim Dawn

Lyssna på avsnitt

Spela i popup - Ladda ner
2012-04-19

5 Kommentarer

2012-04-19, Fleischer säger:

I fallet med Republique så står ju Kickstarter bara för hälften av utvecklingen. Dom får den andra halvan av investerarna enbart om dom når upp till sina 500k på KS. Annars trevligt som vanligt.

2012-04-26, Mayhemic säger:

Stora kärleksfulla klappar på axlarna, så även denna gång. Men snacka om vrång gäst med tvivelaktig spelsmak, spände knogarna flertalet gånger. Utöver detta skötte även han sig med beröm godkänt. ;)

Må väl gubbs!

2012-04-26, Nate Traveller säger:

Suveränt avsnitt som alltid och det känns skönt att ha er tillbaka i stabil form. Jag får dock ställa mig frågande varför Andreas kände sig tvungen att be om ursäkt på Twitter för han var sur och grinig? Han styrde ju upp hela programmet och rättade tydliga fel som andra hade. Mer sånt Andreas!

Ett litet, litet klagomål dock… Val av gäster. När man lyssnar på de olika skillpoderna så känns det som det blir lite väl ofta kaka på kaka (t.ex. Starfighters poddar och Gustavs medverkan i Ludere Simul). Iaf. om man lyssnar på båda, vilket jag antar att de flesta gör. Jag ser gärna mer gäster utanför Skillpoint-redaktionen (annars kan man ju nästan byta namn på Radio Speltorsk Radio Skillpod istället). Inget ont om gästerna, för de är bra och intressanta, men det känns som om man missar massa intressanta nya gäster (eller riktigt, riktigt gamla sådana) då sändningarna nu bara går varannan vecka.

2012-05-09, Mayhemic säger:

Så när behagar torskarna släppa nytt fräscht avsnitt, eh?

2012-05-11, Andreas säger:

@Mayhemic: Nästa vecka är det tänkt. Vi hoppades ingen skulle märka att vi missade att släppa ett avsnitt förra veckan. Men förklaringen kommer i nästa avsnitt.

Kommentera

Om Radio Speltorsk

Radio Speltorsk är en svensk podradio om dator- och tv-spel. I programmet analyserar Andreas Ljungström och Sebastian Magnusson de senaste spelen, diskuterar indie och retro samt bjuder in spännande gäster från spelbranschens alla hörn. Nya avsnitt lanseras varje torsdag.

Radio Speltorsk på iTunes Prenumerera på iTunes-uppdateringar. feedback@radiospeltorsk.se För all form av feedback.