Radio Speltorsk

Spelklassiker Musik ft. GamingGrannar 147 – Agenter

Kommer ni ihåg låten Secret Agent Man? Oavsett om ni gör det eller inte så tror jag nog att ni förstår vad veckans tema är. Japp, Agenter. Både listiga och dumma som spån står på dagordningen. Vi försöker också oss på under en kort period att definiera vad en agent är för något, men frågan är egentligen om vi lyckas särskilt bra? Håll till godo!

Låtlista
Sector 1 – Power Blade
Interrogation – Mission Impossible
Level 3 – Mission Impossible (Nes)
Tutorial – Elite Beat Agents
Russian Submarine Destroyed – Codename Iceman
Main Theme – Spy vs. Spy önskad av El_Kebabo
Opening Title – Inspector Gadget
Retrieve Alpha Protocol – Alpha Protocol
Title Theme – Sly Spy
Mission Medley – Syndicate
Sneaking Mission – Metal Gear

Nästa veckas tema: Framtiden önskad av SpJ

Lyssna på avsnitt

Spela i popup - Ladda ner
2012-05-14

6 Kommentarer

2012-05-14, ChrisX säger:

Level 3 – Mission Impossible (Nes)
Jag gissar på att detta var en in-game låt med alla extra ljud? eller?
Jag vet ialla fall inte varför men när jag sitter på jobbet och kör mitt samtidigt som jag lyssnar på detta så går låten igång jag glömmer bort temat och börjar tänka Pokemon.. blev lite ”Whata!!!” känsla. Just med de ljudeffekter som kommer extra känns som attacker ifrån Pokemon röd/blå eller combat menyn.

2012-05-14, ChrisX säger:

tydligen har inte mitt förstånd att använda comma-tecken varit så bra.. Min menings uppbyggnad utan comman är så himla illa, så att ibland undrar jag ifall jag borde skjutas av för mänsklighetens räddning ;D

2012-05-17, Micke säger:

Undra om ni har tängt att spela musik ifrån xeongears?? bästa spelet ifrån PSX! särskilt end song jävla härlig :) första gången jag skriver här men ser om det lyckas :)

2012-05-17, Micke säger:

spela klart xenogears inatt, pga olika anledningar. inte ofta ett spel får att bli så beröd som detta spel gör :)

2012-05-20, Grullman säger:

Hallojs, tack för ett bra program. Skulle gärna vilja (om möjligt) att då ni presenterar låtarna även kan placera dem i tiden typ då spelen kom ut i Sverige så att man kan orientera sig lite. Kanske bara en gammal stofil som jag som inte har koll på sådant och försöker dra mig till minnes då man lirade alla sköna gamla spel.

2012-05-20, Tobias säger:

Grullman> Det var ett bra tips, ska se om jag kan få en gammal hund att sitta (även känd som Hiro ;) )

Kommentera

Om Spelklassiker Musik

I podcasten Spelklassiker Musik kan du varje vecka höra gamla och nya, okända och kända, stillsamma och fartfyllda låtar från dina favoritspel. Allting leds av Tobias Jensen och Andreas Karlsson som varvar låtarna med lite nördig kuriosa om spelen eller dess musikstycken. Varje måndag släpps ett nytt avsnitt.

Spelklassiker Musik på iTunes Prenumerera på iTunes-uppdateringar. spelklassiker@gmail.com Om man har önskemål om låtar eller teman.