Radio Speltorsk

Avsnitt 165

166Efter vårt lilla outannonserade uppehåll är vi tillbaka, denna gång som dynamisk duo. Det blir ett avsnitt fullt med spelsnack och vi har bland annat tittat närmare på Diablo III, Botanicula, The Walking Dead, Prototype 2 och The Legend of Zelda: Skyward Sword men vi hinner också med lite Kickstarter-prat, spekulationer kring Wii U samt ett försök att reda ut varifrån Sebbes hat mot sandlådegenren kommer ifrån.

Länkar:
Republique
Trailern för Rayman Legends
Andreas recension av Botanicula

Lyssna på avsnitt

Spela i popup - Ladda ner
2012-05-17

4 Kommentarer

2012-05-18, Mayhemic säger:

Var nu inte så satans blygsamma, tyckte ni fick ihop ett riktigt trevligt avsnitt, bra flyt… och Skyward-diskussioner så här ett halvår efter, jo man tackar. ;) Förundras även jag att inte spelet fick mer isk pga sin trevande inledning, kändes verkligen inte som någon fullpottare de 10-15 första timmarna.

Gött med e3-special, vem hade lämpat sig bättre än Lejonhuvudet, den mannen har sannerligen talets gåva. ;) Annars är e3 iår ett stort blankt blad för mig, ingen direkt pejling om vad som kommer dyka upp.. hoppas givetvis på att se mer från gtaV samt wii-U, annars är det väl det otippade och nya det som är mässans främsta dragplåster.

Bjud in McKorv, som jag nu tjajat om tiotalet gånger. ;) Minns inte, men han ärat sig besöka Speltorsk radion tidigare?

2012-05-18, Mayhemic säger:

isk=pisk

2012-05-29, Peter Eriksson säger:

Hej Speltorsk.
Jag tror aldrig jag har kommenterat er, även om jag lyssnat ett bra tag. Och jag måste säga att ni är fenomenala. Andreas brukar ofta nämna att ”det kanske inte är någon som lyssnar” bla bla bla. Om så är fallet, alltså att ingen lyssnar, så vill jag iaf påpeka att jag gör det med råge, jag toklyssnar!
I början, skall erkännas tyckte jag ni kändes oseriösa. Introlåten tyckte jag var barnslig, upplägget lite flummigt och innehållet lite sådär. Speciellt som ni inte verkat hittat er själva riktigt och provade olika format för showen med jämna mellanrum.
Men nu när jag blivit torsk på er *Badom pysch!* tycker jag snarare de e jävligt mycket cred att våga prova nya vägar, och även fast jag vill ha mer material än bara varannan vecka e de gött att avsnitten blir lite längre när de väl kommer.
Ändra vad ni vill i upplägget men aldrig er själva så kommer jag lyssna till mina öron vuxit igen.
Mvh / Peter!

2012-05-31, Nate Traveller säger:

Mycket trevligt avsnitt som alltid. Ni ska inte underskatta värdet i att vara själva heller (även om gäster är trevliga) – ni är sköna filurer båda två som är härliga att lyssna på. Jag ser fram emot att få höra er spekulera om E3! :)

Kommentera

Om Radio Speltorsk

Radio Speltorsk är en svensk podradio om dator- och tv-spel. I programmet analyserar Andreas Ljungström och Sebastian Magnusson de senaste spelen, diskuterar indie och retro samt bjuder in spännande gäster från spelbranschens alla hörn. Nya avsnitt lanseras varje torsdag.

Radio Speltorsk på iTunes Prenumerera på iTunes-uppdateringar. feedback@radiospeltorsk.se För all form av feedback.