Radio Speltorsk

Avsnitt 166 – Inför E3 2012

e3Den utlovade inför E3-specialen är här! Med Andreas på äventyr i Legoland så tar Sebastian hjälp av två gäster – gamla goda Tobias Jensen samt nya men också goda Robert Elander. Spekulationer, förhoppningar och rena urspårningar utlovas.

Länkar:
Megazine
E3-Bingo
P3 Dokumentär om Gizmondo
Roberts Twitter

Missa inte att vi sänder live nästa vecka efter Microsofts och Nintendos presskonferenser – c:a 20:30 på måndag och c:a 20:00 på tisdag!

Lyssna på avsnitt

Spela i popup - Ladda ner
2012-05-31

4 Kommentarer

2012-06-01, Niklas säger:

Heja Robert!

2012-06-01, Robert Elander i Radio Speltorsk säger:

[...] Radio Speltorsk [...]

2012-06-01, Danijel säger:

”sånt där som kvinnor bruka ha för att bli smalare ”
”slöja..”

hahaha jag skrattade så att jag skrämde dagisbarnen utanför

2012-06-04, Nate Traveller säger:

Haha! Jag gnäller på gästerna och så får Mayhemic skulden. Så som det ska vara! ^^ Fast det var oerhört kul att få tillbaka Tobias i programmet, eftersom det var länge sen sist. Go Gwellmyn!

Andreas verkade dock ta det jag sa på extremt stort allvar: han lät nästan arg och förbannad då han blev störd i godnattandet. Fast det var ju kanske inte folkilskheten jag ville se mer av… ;)

Kommentera

Om Radio Speltorsk

Radio Speltorsk är en svensk podradio om dator- och tv-spel. I programmet analyserar Andreas Ljungström och Sebastian Magnusson de senaste spelen, diskuterar indie och retro samt bjuder in spännande gäster från spelbranschens alla hörn. Nya avsnitt lanseras varje torsdag.

Radio Speltorsk på iTunes Prenumerera på iTunes-uppdateringar. feedback@radiospeltorsk.se För all form av feedback.