Radio Speltorsk

Avsnitt 167 – E3-special #1

Då var det dags för E3 igen och vi bjuder på den första av två traditionsenliga livesändningar. Microsofts presskonferens avhandlas, samt även Konamis och Nintendos smygstarter häromdagen. Imorgon sänder vi live igen, cirka 20:00 efter Nintendos presskonferens.

Lyssna på avsnitt

Spela i popup - Ladda ner
2012-06-04

1 Kommentar

2012-06-05, Mayhemic säger:

Trevlans! Känner väl själv att jag inte har så mycket att tillföra då jag inte bemödat mig se någon av konferenserna eller knappt ens grottat ner mig i årets e3, men lyssnar mer än gärna.

Kommentera

Om Radio Speltorsk

Radio Speltorsk är en svensk podradio om dator- och tv-spel. I programmet analyserar Andreas Ljungström och Sebastian Magnusson de senaste spelen, diskuterar indie och retro samt bjuder in spännande gäster från spelbranschens alla hörn. Nya avsnitt lanseras varje torsdag.

Radio Speltorsk på iTunes Prenumerera på iTunes-uppdateringar. feedback@radiospeltorsk.se För all form av feedback.