Radio Speltorsk

Avsnitt 168 – E3-special #2

Dags för vårt andra och sista special-avsnitt om E3 2012. Den här gången synar vi EA:s, Ubisofts, Sonys och Nintendos konferenser i sömmarna. Skarpa analyser blandas med ren och skär ilska. Det här är också det sista avsnittet för den här säsongen.

Tack till alla er som har lyssnat, livekommenterat och hört av sig på ett eller annat sätt till oss. Utan er skulle Radio Speltorsk inte funnits och ni betyder mer än vad ni tror för oss. Ha en härlig sommar så hörs vi igen om ett par månader!

Lyssna på avsnitt

Spela i popup - Ladda ner
2012-06-06

18 Kommentarer

2012-06-07, Mayhemic säger:

Det var då ingen lång säsong ni bjöd på, latmaskar. ;)

Och vafan ”en sista säsong? nu går skam på torra land. Några till (typ 40) har ni väl ändå gnista nog att klämma ur er, att inte få höra era stämmor är en otrevlig tanke om någon… Ni kör ändå er grej och gör det jävligt bra, Åsidosätter alltid allting annat så fort nytt avsnitt släpps, bara en sån grej. ;)

Hörs förhoppningsvis inom inte alltför lång framtid. Glad sommar på er!

2012-06-12, Andreas säger:

@Mayhemic: Tack för de fina orden. De värmer! :)

2012-06-21, Aloysius säger:

Håller ni ut några avsnitt till så verkar ni ha överlevt ännu fler podcastkollegor. Radio Gamer lägger ner, Loading Live verkar lägga ner (om det inte bara ett sätt att få uppmärksamhet) och Gone Gaming har stängt ner sin hemsida. Det verkar vara jobbigt det där med podcasts. Är det redigerandet eller rutinen som får folk att ge upp?

2012-06-21, Andreas säger:

@Aloysius: Jag visste faktiskt inte att det är så många som planerar att sluta, känns trist. Vi har för avsikt att göra en säsong till och som det känns just nu blir det vår sista. Om allt blir som vi tänkt kommer den skilja sig en del från hur det har låtit tidigare.

Men man ska aldrig säga aldrig…

2012-07-08, Fleischer säger:

Har inte hunnit lyssna på några avsnitt. Vadå en sista säsongen?! Det går ju inte! Vad ska jag då få min spel info ifrån?! Nä, det kan jag inte acceptera! :)

2012-07-23, Jonas Andreasson säger:

Otroligt synd att ni ska lägga ner, men hoppas på en episk sista säsong. Ni har vart en trogen följeslagare under några år på mitt dystra nattjobb :-). Seriösare podcast finns inte, tack för den här säsongen!! (lägg inte ner vad ni än gör)

2012-08-11, zatoishwan säger:

Om det nu är så illa att det här blir er sista säsong så måste ni se till att det blir minst ett fylleavsnitt till.

För övrigt anser jag att Radio Speltorsk inte ska läggas ner

2012-08-28, Klenn säger:

Nej vad är det jag läser! LÄGGA NER !?!?!?!?!?!?!?!!? :O
Ni är ju den bästa Podden på hur länge som helst!
Kan lyssna flera gånger om!
Alltså jag har inte överlevt mitt jobb utan er!!!
Jag känner flertalet personer som lyssnar på detta utan att skriva i kommentarer här.
Men men, Skit samma!
Man får tacka för allt ni gjort!

2012-08-30, Sebastian Magnusson säger:

Nu är den kommande säsongen planerad! Och för en gångs skull blir den just både ”planerad” och ”säsong”.

2012-08-31, Mayhemic säger:

Tummen upp för det!

2012-09-01, zatoishwan säger:

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Härligt speltorskar!

VÅGEN!

STORA BOKSTÄVER!
UTROPSTECKEN !!!111!!!!

2012-09-02, zemus säger:

Helt underbara nyheter!

2012-09-04, Fleischer säger:

Yes! Ny säsong, awesome!

2012-09-15, forza78 säger:

Ser (hör kanske är ett bättre ord) fram emot en ny säsong!

2012-09-17, Mayhemic säger:

När behagar herrarna träda ur sommardvalan?

2012-09-19, Therese säger:

Saknar era fina avsnitt nu när jag pendlar långa sträckor varje dag. När kommer ni tillbaka? :*(

2012-09-20, zemus säger:

börjar oxå undra när ni kommer tillbaka saknar denna härliga pod =)
trodde nästan att de skulle komma nåt idag…. Nästa vecka?

2012-09-24, Andreas säger:

Ber om ursäkt för att säsongspremiären dröjer. Orsaken har varit sjukdomar som inte vill ge med sig. Först råkade jag ut för lunginflammation i kombination med feber och öroninflammation. Har varit sängliggande i tre veckor på grund av detta och sen nån vecka tillbaka, när jag äntligen repat mig, har Sebbe också lyckats insjukna. Förhoppningsvis är han på bättringsvägen nu och om allt vill sig väl kan vi kanske åtminstone ge er någonting litet att avlyssna redan denna vecka. Vi får se hur det blir.

Kommentera

Om Radio Speltorsk

Radio Speltorsk är en svensk podradio om dator- och tv-spel. I programmet analyserar Andreas Ljungström och Sebastian Magnusson de senaste spelen, diskuterar indie och retro samt bjuder in spännande gäster från spelbranschens alla hörn. Nya avsnitt lanseras varje torsdag.

Radio Speltorsk på iTunes Prenumerera på iTunes-uppdateringar. feedback@radiospeltorsk.se För all form av feedback.