Radio Speltorsk

Sommar med ChrisX – Medley Måndag

Då var det dags för Gwellmyn samt Hiro att få lägga sig på ett par solstolar nu lagom till sommaren. Själv går jag istället in, letar upp några härliga mixar och spellåtar just för er nu till sommaren. Jag börjar med att gå ut ganska starkt om jag får säga det själv, jag vet inte om detta kommer att vara min topp av dessa sommar specialer, men jag vill gärna sätta ribban högt redan ifrån första början! Så det jag ger er i mitt första avsnitt är…. *Trum virvel* Medley Måndag med ChrisX!

I medley avsnittet ingår 87 låtar, Hur många lyckas du ta hem?

Avsnitt 3 med ChrisX kommer gå i ”sommar och sol” Tema, Så jag skulle vilja att ni önskar en låt samt skriv gärna
ett roligt sommar minne ni kan relatera till låten.
Maila din låt samt minne till ChrisX@live.se
Jag kommer läsa upp alla önskningar!

Folk att checka in:
Youtube – FamilyJules7X
Youtube – Freddie25

Låtlista:
SNES Arranged Medley [Remix] Part 1
SNES Arranged Medley [Remix] Part 2
SEGA MEGA DRIVE – Arrange Medley
FamilyJules7X – Nintendo 64 Guitar Medley
FreddeGredde – The Video Game Rock Medley (ft. Jolly)

Lyssna på avsnitt

Spela i popup - Ladda ner
2012-06-11

2 Kommentarer

2012-06-18, Micke säger:

gillade snes remixerna starkt :) längesen man hörde så bra snes musik :)

2012-06-18, ChrisX säger:

Varsågod Micke! =) Klart man vill leverera! ^.^

Kommentera

Om Spelklassiker Musik

I podcasten Spelklassiker Musik kan du varje vecka höra gamla och nya, okända och kända, stillsamma och fartfyllda låtar från dina favoritspel. Allting leds av Tobias Jensen och Andreas Karlsson som varvar låtarna med lite nördig kuriosa om spelen eller dess musikstycken. Varje måndag släpps ett nytt avsnitt.

Spelklassiker Musik på iTunes Prenumerera på iTunes-uppdateringar. spelklassiker@gmail.com Om man har önskemål om låtar eller teman.