Radio Speltorsk

Sommar med ChrisX – Valfritt

Programmet är sommar, temat är valfritt. ChrisX bjuder denna vecka på lite tanker och ännu fler favoriter ifrån spelvärlden. Samt bjuder han även på många torra skämt relaterade till spelen!

Tema nästa vecka: Remix måndag

Låtlista
Lemmings Paintball Soundtracks (Part 1)
The Chaos Engine – Music
Baloon fight – NES Remix
Vomitron – Blaster master (Önskad av El Kebabo)
Ski or Die – Snowboard Half-Pipe
Oni – Chase Remix
Future Cop L.A.P.D – LAX Spaceport + Alpha’s Ending
Blood will Tell – Music

Lyssna på avsnitt

Spela i popup - Ladda ner
2012-07-02

2 Kommentarer

2012-07-04, Robert Jonsson säger:

Har nu äntligen hunnit ikapp skörden av podcast och måste säga att du gjort ett strålande jobb som vikarie ChrisX. Jag var lite skeptisk efter fölrsta avsnitt, men efter det tog herrejävlar fart. Stort tack för att du fortsatt leverera när de två andra gossarna lapat sol och fyllt på sina batterier. :)

En liten önskning från mig, men utmaning åt dig ChrisX. Du med stor kunskaper om remixes och liknande. Finns det någon form av remix på Mark Morgans låtar i Planescape: Torment? Hittar du någon sådan skulle jag gärna höra den i programmet. :)

2012-07-04, ChrisX säger:

Härligt att se fler kommentera, Samt Tack så mycket för att du gillar det som spelas.
Hoppas jag kan forstätta leverera fram tills de två gossarna som förhoppningsvis är rosa brända ifrån solstolarna i sommarvärmen kommer tillbaka =)

Challange accepted! :D hoppas jag inte gör dig besviken men jag skall göra mitt yttersta för att hitta någon remis ifrån planescape: Torment!

/ Best Regards ChrisX!

Kommentera

Om Spelklassiker Musik

I podcasten Spelklassiker Musik kan du varje vecka höra gamla och nya, okända och kända, stillsamma och fartfyllda låtar från dina favoritspel. Allting leds av Tobias Jensen och Andreas Karlsson som varvar låtarna med lite nördig kuriosa om spelen eller dess musikstycken. Varje måndag släpps ett nytt avsnitt.

Spelklassiker Musik på iTunes Prenumerera på iTunes-uppdateringar. spelklassiker@gmail.com Om man har önskemål om låtar eller teman.