Radio Speltorsk

Sommar med ChrisX – Remix

Denna vecka bjuder ChrisX och några som önskade på härliga remixar! Duane and Brand0 gör comeback ifrån förra årets special avsnitt. Nog pratat om vad som händer sätt igång och lyssna på veckans avsnitt istället! It’s here to pleasure your needs of game music.

Nästa vecka är temat Saga så önska valfri låt och ge ChrisX något att verkligen sätta tänderna i!

Låtlista
Banana Inc – Monkey Island
The Adventures of Duane & brand0 – Final Fantasy (Dedikerad till Retroresan)
Daniel Wressle – The moon (Önskad av Staffan ”JemyM”)
Super Mario RPG – Forest Maze (Remix)
Dj Ephixa – Turret Error (Portal Electro Dubstep Remix)
Darkhalo – succubus (fall-from-grace mix) (Önskad av Robert Jonsson)
Alisean – Knights Come Marching Home (Chrono Trigger & FF9 OC ReMix)

Lyssna på avsnitt

Spela i popup - Ladda ner
2012-07-09

1 Kommentar

2012-07-12, Nate Traveller säger:

Challenge completed!

Snyggt jobbat Chris. Jag är jättenöjd – trodde verkligen inte att du skulle lyckats, men du bevisar verkligen dig vara remixernas mästare. Kredd!

I övrigt får jag säga att jag diggade avsnittet stenhårt. Turret Error var riktigt härlig! Och ja, du bör definitivt kolla in Planescape Torment. Om du inte lyssnar på podcasten Ludere Simul från Skillpoint.se, föreslår jag att du tittar (lyssnar?) in den. De håller på att spela igenom spelet just nu så då kanske du får en känsla av vad de tycker om det och om det är något för dig.

Om det inte är för sent med en önskelåt så ser jag gärna att du spelar Mass Effect Theme (från första spelet). Ska bli intressant att se vad för saga det blir. ^^

Kommentera

Om Spelklassiker Musik

I podcasten Spelklassiker Musik kan du varje vecka höra gamla och nya, okända och kända, stillsamma och fartfyllda låtar från dina favoritspel. Allting leds av Tobias Jensen och Andreas Karlsson som varvar låtarna med lite nördig kuriosa om spelen eller dess musikstycken. Varje måndag släpps ett nytt avsnitt.

Spelklassiker Musik på iTunes Prenumerera på iTunes-uppdateringar. spelklassiker@gmail.com Om man har önskemål om låtar eller teman.