Radio Speltorsk

Spelklassiker Musik ft. GamingGrannar 153 – Tid

Tid är något som vi gamers alltid vill ha mer av. Därav ägnar vi hela avsnittet till detta fenomen. För tiden läker alla sår. Tid är något man har bara man tar den. Även pendeln följer tiden. Och så vidare, och så vidare. Äh! Nu är det tid för lite låtar istället.

Låtlista
End Credits – The Legend of Zelda: Ocarina of Time – Orchestral Cover
Greek Temple – Secret of Evermore
Dr.Freds Lab – Day of the Tentacle
Fire and Fury – Starcraft 2
Tick Tock Clock – Mario Kart DS
Gateway to Destiny- Eternal Darkness: Sanity´s Requiem önskad av Nate Traveller
Casablanca – Half Minute Hero
Beginning – Ico
Court Begins – Phoenix Wright: Trails and Tribulations
Epilouge – Ghost Trick: Phantom Detective
Theme of the last time travel (Live) – Professor Layton & the Unwound Future

Nästa veckas avsnitt: Gäst-dj!

Lyssna på avsnitt

Spela i popup - Ladda ner
2012-08-20

4 Kommentarer

2012-08-20, Nate Traveller säger:

Ett strålande bra avsnitt – och det säger jag inte bara för att jag omnämndes vid tre separata tillfällen i avsnittet. Men jag vill tillägga en sak: jag hatar inte Tobias, jag älskar honom och som vi alla vet så agar man den man älskar. ;)

Fast… Vad är det här med att ni ska köra 200 låtar live i avsnitt 200? Jag förväntar mig att ni ska köra 24H live som ni har lovat nu! Kom igen, inte börja banga nu! Jag lovar att lyssna hela vägen! :)

Mycket bra låtval i avsnittet dock och jag får faktiskt göra er besvikna den här gången och säga att jag tycker Tobias drog det något vassare strået den här gången.

Stort tack för Ghost Trick-tipset. Drog ned en gratisvariant nu inför resan in till de norrländska urskogarna, så det ska bli trevligt att lira loss på. Får se om jag fastnar.

Jag slänger in ett önsketema också. Nu har det varit en del specialavsnitt till olika konsoler som Nintendo, Sega och så vidare. Jag skulle vilja ha ett avsnitt där ni bara spelar musik till Xbox och Xbox 360 (gärna spel som varit exklusiva till konsolen också).

2012-08-21, ChrisX säger:

Najs musik denna gång =)

Alltid varit sugen på ”Day of the tentacle” sen en lite DH musik video, Raddox gjorde en låt vid namn ”Gates of Dreamhack” med video ifrån spelet Day…
Men nu när ni pratar om det blir man bara mer sugen på att faktiskt testa spelet. Hoppas jag kan få tag i det fungerande idag :)

Likt Nate drog jag också ner Ghost trick!
Blivit sugen på det tidigare då ni nämnt det men köpte det aldrig till DS.. men nu att få testa det innan (Try before buy) till Iphone är awesome. Kapitel 1 och 2 är gratis for that information.
Spelade igenom Kapitel 1 igår, kul spel men VÄLDIGT mycket text hela tiden so far.. >.<

Tänker inte välja sida at the moment om vem som var bättre än den andra. så säger bara att båda gjorde bra ifrån sig! :)

2012-09-09, Grullman säger:

What, inget från Chrono Trigger?!?! Too obvious kanske…

2012-09-10, hiro säger:

Grullman: Lite så var det ^^

Kommentera

Om Spelklassiker Musik

I podcasten Spelklassiker Musik kan du varje vecka höra gamla och nya, okända och kända, stillsamma och fartfyllda låtar från dina favoritspel. Allting leds av Tobias Jensen och Andreas Karlsson som varvar låtarna med lite nördig kuriosa om spelen eller dess musikstycken. Varje måndag släpps ett nytt avsnitt.

Spelklassiker Musik på iTunes Prenumerera på iTunes-uppdateringar. spelklassiker@gmail.com Om man har önskemål om låtar eller teman.