Radio Speltorsk

Spelklassiker Musik ft. GamingGrannar 159 – Underskattade låtar

Eftersom vi hade temat överskattade låtar förra veckan så kändes det inte mer än rätt att vi hade underskattade låtar denna vecka. Som vanligt blir det en salig blandning av gamla och nya låtar. Och precis som Andreas lovade så har han plockat fram en Mega Man låt som han anser är underskattad och har dessutom aldrig spelats i Spelklassiker Musik tidigare. Vilket i sig får Tobias att fundera på om den verkligen är så bra som han säger.

Låtlista
Main Theme – Transport Tycoon Deluxe
Top Man – Mega Man III
Deep Sea of Mare – Super Mario Sunshine
Level 1 – Gun.Smoke
Intro + Main menu – Sim City (Snes)
Underground – B.O.B
Last Battle – Iron Sword: Wizard & Warriors II
Boss Fight – Tale Spin
Main Theme – L.A Noire
The Sunleth Waterscape – Final Fantasy XIII

Nästa veckas tema: Banan önskad av Gazimaluke

Lyssna på avsnitt

Spela i popup - Ladda ner
2012-10-01

3 Kommentarer

2012-10-01, Grullman säger:

Trött efter att den yngsta dottern på 7 månader har levt rövare halva natten samt det faktum att det är en hektisk start på jobbet så inleds ändå veckan bra med ett nytt avsnitt från er. Danke! Sim City musiken hade jag helt tappat bort (glömt), så himla bra med en rejäl dos nostalgi.

Förslag till tema skulle kunna vara ngn/några former av dueller er emellan (vet inte om ni har haft mycket sådant för er innan?). Till exempel att ni har temat ont vs gott, staden vs landet, kött vs grönsaker eller vad som helst. Det ni ska göra då är att ta varsin sida och sen försöka frambringa det bästa spelmusikvärlden har att erbjuda för det tema ni har valt. Sen får vi avgöra vem som gick segrande ur :)

2012-10-02, RattPack säger:

Finns bara ett fel med denna podcast. Den är ju för tusan slut innan frukostrasten på jobbet ;)
Längesedan jag önskade nåt med, så till nästa banan avsnitt kom jag tänka på ett Nes-spel som hette Banana Prince, några toner från det kunde vara kul att höra :)

En sak till: ”Kuros” inte Kratos ;)

2012-10-06, Micro säger:

Måste säga att det kändes bra att åter bli påmind om Girl in the tower, hade nästan glömt den i musik-träsket.
För övrigt bra program, har precis kommit ikapp efter att halkat efter i några veckor. :)

Kommentera

Om Spelklassiker Musik

I podcasten Spelklassiker Musik kan du varje vecka höra gamla och nya, okända och kända, stillsamma och fartfyllda låtar från dina favoritspel. Allting leds av Tobias Jensen och Andreas Karlsson som varvar låtarna med lite nördig kuriosa om spelen eller dess musikstycken. Varje måndag släpps ett nytt avsnitt.

Spelklassiker Musik på iTunes Prenumerera på iTunes-uppdateringar. spelklassiker@gmail.com Om man har önskemål om låtar eller teman.