Radio Speltorsk

Spelklassiker Musik ft. GamingGrannar 160 – Bananer

I veckans program plockar vi fram kungen av frukter. Bananen. Eller mest är det på grund av att Gazimaluke önskade ett program på det temat. Dessutom blir det ordentligt förvirrat i programmet när Tobias gör en Andreas, och Andreas gör en Tobias! Kan det bli mer konfunderat?

Låtlista
Main Theme – Worms Armageddon
Island – Startropics
Hidde Leaf Village Gate at Daytime – Naruto: Clash of Ninja
Old Westfall – World of Warcraft
Let’s Go Shopping – The Sims
Monkey Island Map – The Secret of Monkey Island önskad av Gragnash
Simian Acres – Blast Corps önskad av Apan
Stage 1 – Banana Prince önskad av RattPack
Move to them Mambo – Mario Party
Stage 16 – Castlevania
Kirby Super Star ‘Ska Buffet OC Remix (All You Can Eat: Clean Version – Kirby Super Star Saga)
Jungle Theme – Yoshi´s Island
Lejos De Mi – Tropico

Nästa veckas tema: God vs. Ond

Lyssna på avsnitt

Spela i popup - Ladda ner
2012-10-08

5 Kommentarer

2012-10-08, JemyM säger:

Och så en kommentar också…

2012-10-08, ChrisX säger:

Vet ej varför jag inte kommenterat detta innan, men på ”Pannkaka” avsnittet så tänker jag.. ”Game N Watch” på Smash Bros brawl har ju en attack då han kastar runt Pannkakor.. inte någon som relatera det?! PANNKAKA!! =D

Anywho… till temat God Vs. Ond så tar jag kol på era Pampiga alt. bossiga låtar med att säga, Ni kanske tycker jag är lite ond på detta sätt men nu ska ni höra en riktigt trall vänlig låt ifrån Black and White som handlar om att vara Ond.. eller god =) http://youtu.be/q0×4Kw_y4fg

2012-10-10, Gazimaluke säger:

Jag är nöjd med vad ni gjorde med mitt tema. Men det var ju nästan en showstopper ni började med :D Superkalas!

2012-10-10, Nate Traveller säger:

Jag slänger in en önskelåt i det här avsnittet, nämligen den vackra låten Home, Sweet Home från Beyond Good & Evil (länk: http://www.youtube.com/watch?v=jTdcJWDNsao). Jag gissar att två klipska killar som ni kan lista ut varför den önskas till avsnittet. Förutom att den är väldigt bra förstås.

2012-10-10, Micro säger:

Vänner, Kamrater jag vill ta tillfället i ackt och önska en låt till nästa veckas tema. Visserligen har musik från spelet spelats förut men det skiter jag i, låten jag hade tänkt mig är Mother I’m Here från Bastion

Låten: http://www.youtube.com/watch?v=YlfUcnSbKDA

Utan att orsaka spoiler så motiverar jag mig att mot slutet av spelet så får man stå inför ett val… (som såklart är ett gott och ett ont val)

Apropå ChrisX låtval så finns låten på svenska också :D Vilket jag hörde den på när jag spelade Black and whitefär många år sedan. Tack ChrisX för att du påminde mig om de charmerande sjömännen!

Kommentera

Om Spelklassiker Musik

I podcasten Spelklassiker Musik kan du varje vecka höra gamla och nya, okända och kända, stillsamma och fartfyllda låtar från dina favoritspel. Allting leds av Tobias Jensen och Andreas Karlsson som varvar låtarna med lite nördig kuriosa om spelen eller dess musikstycken. Varje måndag släpps ett nytt avsnitt.

Spelklassiker Musik på iTunes Prenumerera på iTunes-uppdateringar. spelklassiker@gmail.com Om man har önskemål om låtar eller teman.