Radio Speltorsk

Avsnitt 172: Bandesign

Super Mario Bros 3-3Den ständigt efterfrågade Starfighter Johansson gästar när det ska snackas bandesign i spel. Hur mycket hatar vi egentligen vattenbanor i spel och hur mycket kan egentligen Starfighter tjata om Portal utan att det blir tjatigt? Dessa frågor och många fler besvaras i veckans avsnitt av Radio Speltorsk.

Låtlista:
Wizards & Warriors ‘Wizard’s Bride’ OC ReMix
Sonic The Hedgehog 2: Mythic Mist R: TS Mix
Blaster Master ‘Dancer Master’ OC ReMix

Länkar:
Starpod
Spelberget
Skillpoint

Lyssna på avsnitt

Spela i popup - Ladda ner
2012-10-18

6 Kommentarer

2012-10-18, En spelrelaterad svamp säger:

Direkt efter jag skickat förra veckans kommentar så kom jag på att jag precis spelat Super Meat Boy och hur mycket bättre exempel det hade varit på bra bandesign. Portal, speciellt 2:ans storhet stavas GLaDOS, trots bra banor.

När jag lyssnade på detta avsnittet så slog det mig att LIMBO spelar i en helt egen liga vad gäller bandesign. LIMBO har inte banor, är inte det bästa spelet, men har samtidigt den bästa banan i ett spel någonsin. Sug på den.

2012-10-22, Vargavaka säger:

Neato. Det var kul med Starfighter som gäst, props för att helt sonika hoppa in på ett nytt diskussionsämne och lägga på en halvtimme när Andreas och Sebastian började runda av :)

2012-10-22, Starfighter säger:

Vad var det för diskussionsämne? Jag har inte orkat lyssna på mitt fylledille och minns gör jag ärligt talat inte. Men det låter lite halvtypiskt mig, hur nu någonting kan vara typiskt bara till hälften.

2012-10-22, Vargavaka säger:

Ärligt talat kommer jag inte ihåg precis. Jag tror du hoppade in på design i största allmänhet och så ledde det till någonting annat.

2012-10-22, Mayhemic säger:

Fräckt! och lärorikt som alltid gubbar.

Starfighters sk kissepaus var tidsmässigt sett oroväckande lång, vad ägnade sig herrn under all denna tid, tog sig en öl eller slutade det hela möjligtvis med nr.2? ;) Som det oerhörda fan jag är vågade jag mig fram och hälsade berömmande, samt tiggde ett foto, på mannen i somras på Malmöfestivalen innan Marduk piskade igång. Håll till godo:
http://img.photobucket.com/albums/v127/Mayhemic/S1054347.jpg

Förövrigt vore ett peka&klicka-special grymt.

2012-11-01, Starfighter säger:

Kissepausen innefattade förmodligen öl ja! :)

Så det var DU, jag har funderat fram och tillbaka på vem du kunde vara – men nu klarnar det. Dig har jag absolut sett lite här och där, nu förstår jag. Jag blev i hemlighet mycket glad att jag blev igenkänd även om bilden inte riktigt visar det.

Kommentera

Om Radio Speltorsk

Radio Speltorsk är en svensk podradio om dator- och tv-spel. I programmet analyserar Andreas Ljungström och Sebastian Magnusson de senaste spelen, diskuterar indie och retro samt bjuder in spännande gäster från spelbranschens alla hörn. Nya avsnitt lanseras varje torsdag.

Radio Speltorsk på iTunes Prenumerera på iTunes-uppdateringar. feedback@radiospeltorsk.se För all form av feedback.