Radio Speltorsk

Spelklassiker Musik ft. GamingGrannar 167 – Monster

Visserligen har Halloween redan varit, men vi på Spelklassiker Musik är lite efter så därför tampas vi med olika monster! Både klassiska filmmonster och helt nya skapelser som man endast finner i spelens värld. Så burra upp med kudde och filt, för en del av låtarna är riktigt läskiga.

Låtlista
Forest & Swamplands – Mary Shelley´s Frankenstein
Stage 2 – Monster in My Pocket
Sea of Love – It Came from the Desert
Intro Remix – Another World
Mad Monster Mansion – Banjo Kazooie
Main Theme – Grand Monster Slam
Ending Theme – Escape from Monster Manor
Shooting Area – Monster Lair
Main Theme – Monster Hunter Tri
Overworld – Wonder Boy in Monster land

Nästa veckas tema: Spel vi köpte med våra konsoler

Lyssna på avsnitt

Spela i popup - Ladda ner
2012-11-26

5 Kommentarer

2012-11-26, Nate Traveller säger:

Det är ett allmänt känt faktum att även om Tobias har de högsta topparna, så är det också han som har de mest djupa nattsvarta dalarna i valet av musik. Det är därför skönt att veta att man alltid kan lite på Andreas för att få en jämn högkvalitativ musik. Men jag vet inte vad det var i Tobias dricka borta i Birminghamn för han kom tillbaka och slog mig rejält hårt i magen med en näve fylld av awesomeness. Alltså, han däckade mig rejält med rätt igenom toppar av högkvalitativ musik. Jag är däckad. Så bra rätt igenom. :o

*chockad*

Önskelåten då. Jag testade att spela Mass Effect hemma hos min bror på hans Xbox 360 och efter att inte varit någon direkt stenhård gamer på år skedde någonting med mig. Jag vara bara tvungen att skaffa en 360 och givetvis då med Mass Effect till sig. Det har nog hänt en eller två gånger att jag sagt något positivt om Mass Effect-serien så jag tror inte det behövs mer information om hur mycket jag älskar den. Istället lämnar jag er med min önske låt ”The Normandy”, men då i form av en cover/remix http://www.youtube.com/watch?v=VL-l8xMYcyk bara för att mixa upp det lite!

2012-11-26, Tobias säger:

Vafalls! Mina låtar är alltid awesomeness! ;)

2012-11-26, Nate Traveller säger:

Jag tror inte jag vågar säga mer än vad jag sagt om jag inte ska bli uthängd av dig i nästa avsnitt tillsammans med skottpengar på mitt huvud. ;)

2012-11-29, Veronica säger:

Haha! Kul med Starzinger där! :D
Alltid lika underbart med Banjo Kazooielåtarna! Jag börjar redan undra vad ni ska hitta på för program till jul, ni brukar ju göra så himla bra julavsnitt! Känns alltid lika mysigt att få bulla upp med julmust och pepparkakor till spelklassikers julspecial! : )

2012-11-29, ChrisXswe säger:

Appropå Veronicas kommentar så undrar jag med hur man ska toppa förra årets jul event~
*Självkär~* ;)

Bra avsnitt denna vecka ^.^
Jag skulle igentligen ha gjort ett inlägg… men Åkte på Dreamhack och det var ALLTFÖR högt ljud för att göra något vettigt.. o nu har jag varit sjukt fram tills idag.. Gör ett imorgon tills imorgon o skickar! :)

Kommentera

Om Spelklassiker Musik

I podcasten Spelklassiker Musik kan du varje vecka höra gamla och nya, okända och kända, stillsamma och fartfyllda låtar från dina favoritspel. Allting leds av Tobias Jensen och Andreas Karlsson som varvar låtarna med lite nördig kuriosa om spelen eller dess musikstycken. Varje måndag släpps ett nytt avsnitt.

Spelklassiker Musik på iTunes Prenumerera på iTunes-uppdateringar. spelklassiker@gmail.com Om man har önskemål om låtar eller teman.