Radio Speltorsk

Spelklassiker Musik ft. GamingGrannar 169 – Mini-bossar

Mini-bossar är visserligen inte lika coolt som riktiga bossar, men vi räds inte att ta oss an dem ändå på Spelklassiker Musik. Vi hade dock lite svårt att hitta riktigt bra låtar, så ni får ursäkta kvalitén på programmet denna gång. Vi ber även om ursäkt för det abrupta slutet på programmet. Ibland går det inte alltid som man tänkt sig helt enkelt.

Låtlista
Castlevania Medley – The Minibosses
Miniboss Music – Ghostbusters (MD)
Stalfos – The Legend of Zelda: Skyward Sword
Tank Music Heavy Metal Remix – Left 4 Dead
Miniboss Music 2 – Kirbys Return to Dreamland
London 3 (Live Version) – Professor Layton and The Unwound Future önskad av Lill-Lenin
Griffin Roars in the Heavens – Dragon’s Dogma önskad av Rattpack
Leap the Precipice – Eternal Sonata
Miniboss Theme – Toy Story 2 (Ps1)
Miniboss – Super Mario World 2: Yoshi´s Island
Glass Joe – Punch-Out!! Wii
Miniboss Theme – Mischief Makers

Nästa veckas tema: Drömmar

Glöm inte heller att önska låtar till vårt juliga program den 24 december!

Lyssna på avsnitt

Spela i popup - Ladda ner
2012-12-10

3 Kommentarer

2012-12-11, SvenneFenne säger:

Awesome avsnitt! Det bästa på väldigt länge! :) En liten favorit i uppställningen var Stalfos från skyward sword. Det spelet ligger och väntar på att jag ska ta mig i kragen… Men som sagt, jag gillade nog alla lårar i veckans avsnitt.
Har en idé på ett tema ni kan köra: Amiga vs. c64 där Gwellmyn tar sig an Amigan och Hiro kör c64. Och givetvis utan att köra dom uppenbara låtarna som man redan har hört 1000 gånger. Ja ni vet nog vilka det är jag menar… Kan nog tänka mig att bidra med några låtar jag också om så önskas.

Tack än en gång för ett riktigt bra avsnitt! Och Gwellmyn jag har skickat friend request till dig på wii u. Där heter jag ‘anakha’.
Hiro – Har du skaffat wii u än? Om du har det vad heter du där då? :)

2012-12-11, Paprikan säger:

Härligt avsnitt! Pluspoäng till er båda för Yoshi’s Island och Eternal Sonata-låtarna.
Hmm… drömmar. Aha! Ett av mina första favoritspel som liten var Megaman Battle Network 3 (som för övrigt inte är ett skräpspel). Innan sista striden ser en av huvudkaraktärerna, Lan, Megaman. (som annars är ett program och då bara syns på en skräm) framför sig för första gången. Något som så klart känns som en dröm. (Sen att alla gick runt som zombies under första banan fick mig att drömma mardrömmar är så klart helt irrelevant…)
Så låten som spelas på sista banan i Megaman Battle Network 3 – Final Transmission http://www.youtube.com/watch?v=uKymeuwwtAk

2012-12-17, ChrisX säger:

Inte enns några bloopers?! ;D haha

Girl in the tower avsnitt 200 räknar jag med!
just sayin~

Kommentera

Om Spelklassiker Musik

I podcasten Spelklassiker Musik kan du varje vecka höra gamla och nya, okända och kända, stillsamma och fartfyllda låtar från dina favoritspel. Allting leds av Tobias Jensen och Andreas Karlsson som varvar låtarna med lite nördig kuriosa om spelen eller dess musikstycken. Varje måndag släpps ett nytt avsnitt.

Spelklassiker Musik på iTunes Prenumerera på iTunes-uppdateringar. spelklassiker@gmail.com Om man har önskemål om låtar eller teman.