Radio Speltorsk

Spelklassiker Musik ft. GamingGrannar – Nyårsgäster

Medan Tobias och Andreas ligger i soffan och blir feta på julgröt, prinskorvar, red bull och champagne så hoppar ChrisX och SpJ in och tittar tillbaka på året som gått. I två timmar sitter de och tjattrar om ditt och datt, så se till att ringa in det nya året med killarna.

Låtlista
Final Fantasy XIII-2 – Crazy Chocobo (Xbox)
Right Said Fred – I’m Too Sexy (We Dare)
Legend of Zelda: Ocarina of time – Hyrule field (3DS)
Arcana Hearts 3 – Ragnarok (Xbox)
Journey – Nascence (PS3)
Secret of mana – Fear of the Flava (OC Remix) (IOS)
Tales of Vesperia – Opening (Extra Tales of Abyss – Theme of Mini Game) (Xbox och 3DS)
Castlevania 4 – Curse Curse Revolution (OC Remix) (SNES)
The Aquatic Games – Title music (Mega Drive)
Asura’s Wrath – And your world will burn (Xbox)
Power Stone OST – Londo Stage (Dreamcast)
Brentalfloss – Megaman 3 ”Game Over” (Farväl 2012)

GOTT NYTT ÅR!

Lyssna på avsnitt

Spela i popup - Ladda ner
2012-12-31

1 Kommentar

2013-01-12, Grullman säger:

Trevligt avsnitt! Jag är ett stort fan av Tales of Vesperia och det är antagligen det näst bästa JRPGt på 360n. Jag sålde av spelet då det var som värst hysteri kring priset på det. Fick dryga 700 för spelet å det var en fin förtjänst. Nu har priserna gått ner drastiskt så nu köpte jag det igen för ytterligare en genomspelning. Tror att priset dumpades då det släpptes på marketplace så nu kan man få tag på detta underbara lir för en OK peng.

Kommentera

Om Spelklassiker Musik

I podcasten Spelklassiker Musik kan du varje vecka höra gamla och nya, okända och kända, stillsamma och fartfyllda låtar från dina favoritspel. Allting leds av Tobias Jensen och Andreas Karlsson som varvar låtarna med lite nördig kuriosa om spelen eller dess musikstycken. Varje måndag släpps ett nytt avsnitt.

Spelklassiker Musik på iTunes Prenumerera på iTunes-uppdateringar. spelklassiker@gmail.com Om man har önskemål om låtar eller teman.