Radio Speltorsk

Spelklassiker Musik ft. GamingGrannar 174 – Kattdjur

I veckans avsnitt ger vi oss ut på tigerjakt. Eller i alla fall så letar vi skrymslen och vrår efter diverse kattdjur. Det blir alltså inte bara tigrar, utan även bondkatter, lejon, pumor och katter i konstiga hattar. Vi rycker dessutom upp oss från förra veckans fiaskoprogram (i alla fall i våra ögon) och levererar ett program med både bättre mellansnack samt musik.

Låtlista
Main Theme – CeetahMen (Action 52)
Bull´s Pen – Ty the Tasmanian Tiger
Attic Adventure – Cat in the Hat
Music 6 – Rockin’ Cats
Return to Pride Rock – The Lion King
Consumite Furore – Phantasmagoria önskad av BrorSnor
Glitch’s Theme – Garfield: Caught in the Act
Match Remix – Pro Wrestling
Dark Trees and Busy Bees – Tigger´s Honey Hunt
The End – Eek the Cat
Credits – Nintendogs + Cats

Nästa veckas tema: Kärlek

Lyssna på avsnitt

Spela i popup - Ladda ner
2013-02-04

3 Kommentarer

2013-02-05, Gazimaluke säger:

Mycket bättre än förra veckans totalhaveri :) Hiro vann idag då Tobias gjorde misstaget att inte researcha huruvida en tazmansk tiger är ett kattdjur eller inte. Det är ju såklart ett pungdjur som fått tigernamnet på grund av ränder.

2013-02-05, Tobias säger:

Så länge den kallas för ”Tiger” så räknas det i min bok ;)

Hiro var dessutom tråkig och tog endast katter rakt av (förutom geoparden då).

2013-02-05, Paprikan säger:

En kärlekshistoria vi tyvärr inte kommer få se så mycket mer från är den mellan budbäraren Kyle Hyde och sekreteraren Rachel i DS-spelet Hotel Dusk. Cing, studion bakom, gick i konkurs 2010 men hade ett gäng härliga äventyr i bagaget. Serenity är låten som spelas när de inte så diskret flörtar med varandra på telefon. http://www.youtube.com/watch?v=csBSXfOZ13k

Kommentera

Om Spelklassiker Musik

I podcasten Spelklassiker Musik kan du varje vecka höra gamla och nya, okända och kända, stillsamma och fartfyllda låtar från dina favoritspel. Allting leds av Tobias Jensen och Andreas Karlsson som varvar låtarna med lite nördig kuriosa om spelen eller dess musikstycken. Varje måndag släpps ett nytt avsnitt.

Spelklassiker Musik på iTunes Prenumerera på iTunes-uppdateringar. spelklassiker@gmail.com Om man har önskemål om låtar eller teman.