Radio Speltorsk

Spelklassiker Musik ft. GamingGrannar 178 – Sport

Som ni kanske märker så är det lite kaos runt Spelklassiker Musik just nu. Detta är på grund av att jag (Tobias) har en massa lajv inplanerade och därför kommer vi dessutom ta en break nästa vecka och återkomma igen 18 mars. Men innan dess så ska vi i alla fall leverera veckans avsnitt där vi tar oss an det som vi kan allra minst om, sport. Vilket säkerligen kommer märkas i måndagens episod. Mycket nöje!

Låtlista
Intro – Californa Games
Intro Theme – 4D Sports Boxing
Beginning of Destiny – Virtua Tennis
Title Music – NBA Jam Tournament Edition
Menu Music – International Superstar Soccer 64
Conversations – 1080 Avalance önskad av Paprikan
Main Theme – Road Rash 2 önskad av Burasuteru
Menu – Super Soccer
Title Theme – The Carl Lewis Challenge
Sega Master System Remix – Pro Wrestling
Course Theme – Macrider
In Game Music – Ice Hockey

Nästa veckas tema Näst-näst veckas tema: Djungel

Lyssna på avsnitt

Spela i popup - Ladda ner
2013-03-04

4 Kommentarer

2013-03-05, Burasuteru säger:

Sport, sport, sport! Sport, sport… Nej sport gillas inte alls av mig och sportspel är ingen höjdare heller men musiken kan vara väldigt bra. (: Trots en så tråkig kategori så lyssnar man i genom avsnittet som om det vore flyande smör. Kan ju vara så för att spelmusik är så fantastiskt! Ni är självklart också fantastiska, Tobias och Andreas.

När ni nämnde att Djungel skulle vara tema näst-nästa vecka så kom jag tänka på en djungel-bana i spelet Hitman: Codename 47. Jag minns att jag brukade springa omkring i djungeln och njuta av miljön och den fantastiska musiken som var så lugnande och harmonisk. Jag gjorde allt för att undvika att hamna i strid för det innebar att musiken avbröts och man fick höra en annan låt.
Låten jag vill höra heter Jungle Exploration från Hitman: Codenamne 47.

Ni får säga till mig om jag önskar för ofta, har ingen aning om ni har några regler för det. (:

2013-03-05, hiro säger:

Kul att se att vi lyckas trots ett ganska svårt tema för våran del (:
Önska låtar och kommentera för man gör precis hur mycket man vill. Keep em comin’! :D

2013-03-06, ChrisX säger:

Jag gillar ju att klassa musiken ni spelar, och denna gång drar Gwellmyn en total K.O på Hiro enligt mig :) (Väldigt sällsynt ^.^)
Härligt snack mellan låtarna, vi får se hur länge de tar innan ni peppar mig igen för att köpa en ny konsol eller spel!
(Har ju redan köpt ett PS2 och en 3DS God hand samt Prof.Layton)

Hiro: California games kanske var ett bra spel som liten när ens hörsel utvecklades, men idag är det något av ett bottenskrap, dock egen personlig tanke. Musiken du valt blev dock bara bättre med tiden ifrån den låten! =D

2013-03-16, JemyM säger:

Är inget stort fan av sport direkt, men avsnittet blev bättre än förväntat. :)

Kommentera

Om Spelklassiker Musik

I podcasten Spelklassiker Musik kan du varje vecka höra gamla och nya, okända och kända, stillsamma och fartfyllda låtar från dina favoritspel. Allting leds av Tobias Jensen och Andreas Karlsson som varvar låtarna med lite nördig kuriosa om spelen eller dess musikstycken. Varje måndag släpps ett nytt avsnitt.

Spelklassiker Musik på iTunes Prenumerera på iTunes-uppdateringar. spelklassiker@gmail.com Om man har önskemål om låtar eller teman.