Radio Speltorsk

Avsnitt 180

GameStick-2-200x200Gustav Granlund väljer att titta förbi när vi bestämmer oss för att analysera och spekulera om nästa generations konsoler. Givetvis snackas det Playstation 4, Xbox 720/Durango/Xbox Next/Xbox 8 men också uppstickare som Gamestick, Ouya och redan släppta Wii U. Vem vinner och vem förlorar? Vi har alla svaren! Eller kanske inte, men lyssna ändå!

Låtlista:
Kirby Super Star – Spelunking in Space (OCReMix)

Länkar:
Info om Playstation 4
Fanforum för Ouya
Gamestick på Facebook
Rykten om nästa Xbox

Lyssna på avsnitt

Spela i popup - Ladda ner
2013-04-18

1 Kommentar

2013-04-22, Mayhemic säger:

Spännande tider väntar… Det blir till att investera i alltsammans, förutom styggelsen Ouya. ;)

Kommentera

Om Radio Speltorsk

Radio Speltorsk är en svensk podradio om dator- och tv-spel. I programmet analyserar Andreas Ljungström och Sebastian Magnusson de senaste spelen, diskuterar indie och retro samt bjuder in spännande gäster från spelbranschens alla hörn. Nya avsnitt lanseras varje torsdag.

Radio Speltorsk på iTunes Prenumerera på iTunes-uppdateringar. feedback@radiospeltorsk.se För all form av feedback.