Radio Speltorsk

Avsnitt 182

200x200lara_3264026719Hur stor vikt lägger vi vid att få spela som starka karaktärer i spel och vad lägger egentligen spelskaparna fokus på? I avsnitt 182 är det protagonisten i centrum. Vi listar våra personliga favoriter, jämför spelmediet med annan popkultur och diskuterar varför spelhjältar engagerar oss eller inte.

Låtlista:
Metroid Mission Complete Ending Suite – OC ReMix

Länkar:
Maverick Hunter

Lyssna på avsnitt

Spela i popup - Ladda ner
2013-05-09

0 Kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Om Radio Speltorsk

Radio Speltorsk är en svensk podradio om dator- och tv-spel. I programmet analyserar Andreas Ljungström och Sebastian Magnusson de senaste spelen, diskuterar indie och retro samt bjuder in spännande gäster från spelbranschens alla hörn. Nya avsnitt lanseras varje torsdag.

Radio Speltorsk på iTunes Prenumerera på iTunes-uppdateringar. feedback@radiospeltorsk.se För all form av feedback.