Radio Speltorsk

Avsnitt 184: Ouya-special

OUYA-200x200Den 25 juni släpps den omtalade Kickstarter-succén Ouya, spelkonsolen som lägger stort fokus på indiespel och egenutvecklat material. Andreas har fingrat på den lilla tingesten och tar hjälp av Starfighter Johansson som också han har lagt beslag på en tidig backer-version av maskinen. Det bjuds på en grundlig genomgång om allt som rör den nya Android-konsolen. Spelen, gränssnittet, hårdvaran, hur vi ser på maskinens framtid och mycket mer avhandlas i detta fullmatade special-avsnitt.

Länkar:
Starfighters Ouya-unboxing
Andreas bloggar tidiga intryck
Kim Swifts exklusiva spel – Soul Fjord
Ouyas officiella hemsida
Det inofficiella Ouya-forumet
Ouyas youtube-kanal
Ouyas kickstarter-kampanj
Bekräftade Ouya-spel

Lyssna på avsnitt

Spela i popup - Ladda ner
2013-05-30

2 Kommentarer

2013-06-01, Mayhemic säger:

Excellente killar! Är föga intresserad av apparaten ifråga, mest pga tidsbrist, men man rycks liksom med i er iver och engagemang… :D

Kommentera

Om Radio Speltorsk

Radio Speltorsk är en svensk podradio om dator- och tv-spel. I programmet analyserar Andreas Ljungström och Sebastian Magnusson de senaste spelen, diskuterar indie och retro samt bjuder in spännande gäster från spelbranschens alla hörn. Nya avsnitt lanseras varje torsdag.

Radio Speltorsk på iTunes Prenumerera på iTunes-uppdateringar. feedback@radiospeltorsk.se För all form av feedback.