Radio Speltorsk

Spelklassiker Musik ft. GamingGrannar 191 – Hemliga banor

Är du en person som springer igenom ett spel och bara tar det som krävs av dig (*host* Tobias) eller är du en spelare som ser till att försöka hitta alla hemligheter oavsett hur lång tid det tar (*harkel* Andreas)? Oavsett vilket så har vi plockat fram musik ifrån diverse hemliga banor och andra roliga påskharar som gömmer sig i spelens värld.

Låtlista
Color Dungeon – The Legend of Zelda: Link’s Awakening DX
Mars Needs Cheerleaders – Zombies Ate My Neighbour
Tofu – Resident Evil Darkside Chronicles
Simon 1994RD – Contra Hard Corps
Underwater – Super Mario Bros
Secret Area – Battleblock Theater önskad Burasuteru
Shadowlords Castle – Nier önskad av Paprikan
Little Bonus Room – Skullmonkeys
Whimsyshire – Diablo 3
Cheap Shop A-Bomb Remix – Scott Pilgrim vs. The World
Secret Course – Super Mario Sunshine
Turret Song – Portal 2

Nästa veckas tema: Pytt i Panna

Lyssna på avsnitt

Spela i popup - Ladda ner
2013-06-10

1 Kommentar

2013-06-13, Burasuteru säger:

Fantastiskt avsnitt! Den här gången lyckades du uttala mitt namn korrekt Andreas, hurray!

Lite sent ute men bror har tagit studenten så har varit lite fullt ös, men hoppas jag hann önska denna låten i tid inför inspelningen. Låten jag vill ha är från Secret Mana 2 a.k.a. Seiken Densetsu 3! Jag och min bror brukade spela det tillsammans på emulator till PC. Fantastiskt kul. Det får gärna komma fler sådana här spel trots att det är gammalt. (;
Länk: http://youtu.be/YOUcjQhJghg

Kommentera

Om Spelklassiker Musik

I podcasten Spelklassiker Musik kan du varje vecka höra gamla och nya, okända och kända, stillsamma och fartfyllda låtar från dina favoritspel. Allting leds av Tobias Jensen och Andreas Karlsson som varvar låtarna med lite nördig kuriosa om spelen eller dess musikstycken. Varje måndag släpps ett nytt avsnitt.

Spelklassiker Musik på iTunes Prenumerera på iTunes-uppdateringar. spelklassiker@gmail.com Om man har önskemål om låtar eller teman.