Radio Speltorsk

Avsnitt 185 – E3 2013

e32013Med årets E3-mässa avklarad så analyserar och sammanfattar torskarna årets nyheter i sitt traditionsenliga mässavsnitt.

Länkar:
Horizon
Officiella E3-sidan
Sammanfattning av Nintendo på E3
Sammanfattning av Microsoft på E3
Sammanfattning av Sony på E3
Sammanfattning av övrigt på E3
E3 på IGN

Låtlista:
Pokémon Colosseum – Agate Village

Lyssna på avsnitt

Spela i popup - Ladda ner
2013-06-17

4 Kommentarer

2013-06-26, Mayhemic säger:

Det var hemskt vad det ekar tomt här i kommentatorsfälten, folk måste väl lyssna och känna kärlek över er gammelgäddor fortfarande? ;)
Trevlig special hur som, lätt bästa e3 på många många många år. Så mycket att se fram emot, och så mycket att beta av i skämshögen… hur fan ska detta sluta.

2013-06-28, Nate Traveller säger:

Givetvis lyssnar man! Har blivit dåligt med kommenterandet här för att jag legat så förbenat långt efter. :)

Trevligt med E3-specialen som alltid. Det är intressant att höra de olika perspektiven och som jag sa på Twitter. Bra balanserad rapportering. Tummen upp på alla håll och kanter! :)

2013-07-17, Mr Dent! säger:

Lyssnar också på alla avsnitt med stor behållning. Hoppas verkligen att ni börjar skita ur er lite fler avsnitt så snart som möjligt. We love you!

2013-07-25, zemus säger:

klart man lyssnar men känslan är att de är nerlagt hoppas jag har fel men magkänslan säger att sebbe inte har tiden längre. så kom igen spel torks gubbar ni är dom bästa…

Kommentera

Om Radio Speltorsk

Radio Speltorsk är en svensk podradio om dator- och tv-spel. I programmet analyserar Andreas Ljungström och Sebastian Magnusson de senaste spelen, diskuterar indie och retro samt bjuder in spännande gäster från spelbranschens alla hörn. Nya avsnitt lanseras varje torsdag.

Radio Speltorsk på iTunes Prenumerera på iTunes-uppdateringar. feedback@radiospeltorsk.se För all form av feedback.